Cumhurbaşkanı Erdoğan il teşkilatlarını uyardı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti il teşkilatlarına gönderdiği görüntülü mesajda, "Toplumun her kesimine yönelik etkinlikler planlayın. Lüksten, kibirden, çekişmeden uzak durun" uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan il teşkilatlarını uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılında yapılacak seçimlere ilişkin hazırlıklar kapsamında il teşkilatlarını mesaj gönderdi. Erdoğan görüntülü mesajla AK Parti il teşkilatlarına "Lüksten, kibirden, çekişmeden uzak durun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan il teşkilatlarına gönderdiği görüntülü mesajında, 2019 yılının mart ayında yapılacak mahalli idareler, kasım ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve milletvekilliği seçimine kadar sıkı bir çalışma yürütülmesi uyarısında bulundu.

Erdoğan'ın görüntülü olarak paylaştığı mesajı şöyle:

"Belediye başkanlarımızla birlikte belediye meclis üyelerimiz, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları faaliyetlere etkin şekilde katılmalıdır. Halka yeni sistemin tüm detaylarını ve MHP ile kurulan ittifakı kafalarda soru işareti bırakmayacak şekilde anlatmalıyız.

Toplumun her kesimine yönelik ayrı ayrı etkinlikler planlamalı ve icra etmeliyiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacak şekilde bu süreci seçim gününe kadar aralıksız devam ettirmeliyiz.

Belediye personelinin vatandaşla olan ilişkisinin memnuniyet düzeyini daha da yükseltmeliyiz. Bürokrasiyi hızlandırmalı, belediye hizmetlerini arttırmalıyız. Halkın tepkisini çeken her türlü tavırdan, davranıştan, lüksten, şatafattan, kibir, gurur ve çekişmeden uzak durmalıyız. Gönüller kazanmalı, her kesime ulaşmalı ve icraatlarda ayrım yapmayarak tüm kesimleri gözeten çalışmalar yapmalıyız."

Yorumlar