CHP İstanbul İl Başkanı Demirtaş'a selam söyleyerek görevi devraldı

Seçildiği günden bu yana tartışmaların odağında olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, görevi devraldığı törende Selahattin Demirtaş'a selam söyleyerek görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanı Demirtaş'a selam söyleyerek görevi devraldı

Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığı'nı devraldı. Devir sırasında HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a selam yolladı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Gezi eylemleri sırasında annesinin resminin de yer aldığı pankartı paylaştığı için, özür diledi. 

Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini Cemal Canpolat'tan devraldı. Devir - teslim töreninde konuşan Kaftancıoğlu, "Genel başkanımızın başlattığı yürüyüşün İstanbul'da nasıl vücut bulduğunu ve nasıl sonuç alacağını biliyorlar. Bu nedenle korkuyorlar ve saldırıyorlar" dedi. Selahattin Demirtaş'a selam yollayan Kaftancıoğlu, tartışmaya yol açan sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. "Gezi direnişi ile ilgili paylaştığım her şeyin sonuna kadar arkasındayım. Bir tanesi hariç. Gözümden kaçmış. Arkada Erdoğan'ın annesi ile ilgili bir hakaretin yer aldığı fotoğrafı da paylaşmışım" diyen Kaftancıoğlu, "Bundan dolayı Erdoğan'dan samimi şekilde özür dilediğimi ifade etmek isterim" ifadesini kullandı.

Yorumlar

ihsan buyurun hainler partisi ve başkanını chp bunlara daha ne kadar katlanacak yuh yani