CHP Genel Sekreteri Sındır:

- "Millet, memleket konularında tek başına 'Ben yaptım oldu' ile sorunlar çözülmez, kaldı ki sonradan bunun telafisi mümkün olmaz"

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Sekreteri Sındır:

ANKARA (AA) - CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, "Millet, memleket konularında tek başına 'Ben yaptım oldu' ile sorunlar çözülmez, kaldı ki sonradan bunun telafisi mümkün olmaz." ifadesini kullandı.

Sındır, yazılı açıklamasında, üzüm üreticilerinin sorunlarının araştırılması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonuna seçildiğini bildirdi.

Araştırma komisyonunda CHP adına kendisinin yanı sıra Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu'nun da yer alacağını belirten Sındır, parti olarak üreticilerin sorunlarını her platformda dile getirdiklerini ve bütün çiftçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Üzüm üreticilerinin sorunlarının tüm partiler tarafından sahiplenilmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Sındır, bunun diğer ürünlere de örnek teşkil etmesi gerektiğini aktardı.

Sorunların çözüm yerinin Meclis olduğunu ve her türlü sorunun üstesinden gelmek için ortak aklın zorunlu olduğunu vurgulayan Sındır, şunları kaydetti:

"Biz yıllardır el birliği içinde, ortak akıl ile milletimizin her türlü sorununun üstesinden gelebileceğimizi ifade ettik. Çünkü 80 milyon yurttaşımızın iradesi Meclis'te temsil edilmekte. İktidarı ile muhalefeti ile ulusal çıkarlarımızın korunması, vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi konusunda azami müştereklerde bir araya gelebilmeliyiz. Milletimizin derdiyle hemhal olup vatandaşlarımızın esenlik içinde çağdaşlarının eriştiği refah seviyesine erişmesine el birliği ile katkı koyabilmeliyiz. Millet, memleket konularında tek başına 'Ben yaptım oldu' ile sorunlar çözülmez, kaldı ki sonradan bunun telafisi mümkün olmaz."

Yorumlar