CHP'de Cihaner-Hazinedar kavgası büyüyor

CHP Milletvekili İlhan Cihaner'in Beşiktaş Belediyesi Başkanı Hazinedar'ı hedef alan sözlerinden sonra tartışma büyüdü

Google Haberlere Abone ol
CHP'de Cihaner-Hazinedar kavgası büyüyor
Beşiktaş Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Murat Hazinedar, bugünkü meclis toplantısında “CHP içindeki çete” iddialarını sürdürdü.  Odatv'nin haberine göre, Hakkındaki FETÖ soruşturmasına değinen CHP’li Başkan Murat Hazinedar, “Yurtdışına çıkış yasağı bulunan tek belediye başkanıyım” dedi.

Beşiktaş Belediyesi içinde FETÖ’den farklı bir “paralel yapı” olduğunu iddia eden Hazinedar, daha önce de bahsettiği “CHP içindeki çete” açıklamasında bulundu.

Konuşmasında öncelikle CHP Milletvekili İlhan Cihaner’i hedef alan Hazinedar, “Utanacaklardan biri bu partide yeri olmayan İlhan Cihaner. Bu nasıl bir adamdır, nasıl bir insandır ki böyle açıklama yapabiliyor. Parti suçudur bu. Beğenmeyen gereni yapar, ben yapıyorum. Adamsa, şerefi varsa gider dava açar, şikayette bulunur. Birazcık şerefi varsa, -yok da- gider. Şu açıklama parti suçu, partinin yetkili kurumlarını davet ediyorum gerekeni yapmaya” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili İlhan Cİhaner, Beşiktaş Belediyesi’yle ilgili son açıklamasında “Sorun, birtakım akçeli işlere dair tartışmalar ve Belediyecilik tarzı da değildir. Partimizi içinden çürütebilecek oldukça sorunlu politik bir hattın daha belirgin hale gelmesidir. Bu politik hat siyasi iktidarla kurduğu sorunlu ilişkiden emekçilerle olan gerilime, imar politikalarından laikliğe kadar her alanda Halkçı, Kamucu, Sol/Sosyal Demokrat çizgiden uzaklaşmaya işaret etmektedir. Bu politik yönelimin partiye egemen olmasına izin verilemez” demişti.

Yorumlar