Bölücü terör örgütünün saldırıları

-TBMM Başkanı Kahraman: -"Türkiye, güçlü bir devlettir. Ülkemizde ve bölgemizde gerçekleştirilmek istenen gizli/aşikar planların hayata geçirilmesine her ne pahasına olursa olsun izin verilmeyecektir" "Milletimizin huzurunu bozmak, birlik ve dirliğini yok etmek ve ülkemizi parçalamak amacıyla gerçekleştirilen hunharca saldırıları, şiddetle lanetliyorum"

Google Haberlere Abone ol
Bölücü terör örgütünün saldırıları

TBMM (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, milletin birlik ve dirliğine kasteden terör saldırılarını şiddetle lanetlediğini belirterek, "Türkiye, güçlü bir devlettir. Ülkemizde ve bölgemizde gerçekleştirilmek istenen gizli/aşikar planların hayata geçirilmesine her ne pahasına olursa olsun izin verilmeyecektir." ifadesini kullandı.

Kahraman, bölücü terör örgütü militanlarının Hakkari, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis'te düzenlediği bombalı saldırılarla ilgili taziye ve kınama mesajı yayımladı.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin milletin cansiperane savunmasıyla engellenerek, Türkiye'nin büyük bir kaosa sürüklenmekten kurtarıldığını vurgulayan Kahraman, şunları kaydetti:

"FETÖ terör örgütüne mensup hainlerin meydana getirdiği güvenlik boşluğundan yararlanmak için yeniden harekete geçen bölücü hainler de Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde devletimizi ve milletimizi hedef alan bombalı saldırılar gerçekleştirmeye başlamışlardır. Milli bütünlüğümüzü parçalamak isteyen gözü dönmüş hainler tarafından Hakkari, Diyarbakır, Van, Elazığ ve en son Bitlis'te gerçekleştirilen bombalı saldırılarda güvenlik görevlilerimiz, köy korucularımız ve sivil vatandaşlarımız şehit olmuşlar, çok sayıda insanımız da yaralanmıştır.

Milletimiz şundan emin olsun ki Türkiye, güçlü bir devlettir. Ülkemizde ve bölgemizde gerçekleştirilmek istenen gizli/aşikar planların hayata geçirilmesine her ne pahasına olursa olsun izin verilmeyecektir. Ülkemiz ilelebet payidar kalacak, emperyalistlerin işbirlikçisi eli kanlı caniler Allah’ın izni ile mutlaka hüsrana uğratılacaktır. Milletimizin huzurunu bozmak, birlik ve dirliğini yok etmek ve ülkemizi parçalamak amacıyla gerçekleştirilen hunharca saldırıları, şiddetle lanetliyorum. Saldırılarda şehit düşen güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralı kurtulan kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum."

Yorumlar