BBP Başkanlık Divanı'ndan açıklama

- "Partimizde Genel Sekreterimiz Üzeyir Tunç başkanlığında bir komisyon kurulmuş olup yürütülen çalışma neticesinde FETÖ/PDY ile ilgisi olanlar ya da kasıtlı olarak partimize sızdırılmış olanlar tespit edilirse anında gereği yapılacak ve partimizle ilişiği kesilecektir"

Google Haberlere Abone ol
BBP Başkanlık Divanı'ndan açıklama

ANKARA (AA) - BBP Başkanlık Divanı'ndan, "Partimizde Genel Sekreterimiz Üzeyir Tunç başkanlığında bir komisyon kurulmuş olup yürütülen çalışma neticesinde FETÖ/PDY ile ilgisi olanlar ya da kasıtlı olarak partimize sızdırılmış olanlar tespit edilirse anında gereği yapılacak ve partimizle ilişiği kesilecektir." açıklamasına yer verildi.

BBP'den yapılan yazılı açıklamada, tıpkı diğer partilerde olduğu gibi FETÖ ile ilgisi olan ve aralarına sızmış olabilecek kişilerin olup olmadığının devletin yetkili organları tarafından kendilerine bildirilmesi istendi.

Açıklamaya, şöyle devam edildi:

"Tutuklu bulunan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Kaptan Kartal Bey'in FETÖ ile yakından uzaktan ilgisi olmadığına inanıyoruz. Kendisinin açık bir iftira ve kumpasla karşı karşıya olduğunu düşünüyoruz. Aynı şekilde, Aydın İl Başkanlığı görevini yürüten Ertan Gökçe’nin de FETÖ/PDY yapısıyla bir ilgisinin olmadığını biliyoruz. Beklentimiz odur ki her iki arkadaşımız için de şu ana kadar yanlış işleyen hukuk süreci doğruyu bulacak, arkadaşlarımızın suçsuzluğu tespit edilecek ve en kısa sürede serbest bırakılacaklardır."

BBP Başkanlık Divanı açıklamasında, Genel Sekreter Üzeyir Tunç başkanlığında bir komisyon kurulduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Komisyon, teşkilat başkanımız ve il başkanlarımız ile koordineli bir şekilde bu çalışmayı yürütmektedir. Çalışma neticesinde FETÖ/PDY ile ilgisi olanlar ya da kasıtlı olarak partimize sızdırılmış olanlar tespit edilirse anında gereği yapılacak ve partimizle ilişiği kesilecektir."

Yorumlar