Başbakan Yıldırım: Durup dururken maceraya atılmayız

Başbakan Binali Yıldırım, birçok televizyon kanalı tarafından aynı yayınlanan programda soruları cevaplandırıyor. Yıldırım, Irak'ın kuzeyine yönelik yaptırımlar konusunda görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Yıldırım, yaptırımların ekonomik, askeri ve siyasi olabileceğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım: Durup dururken maceraya atılmayız

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık konutunda dört ayrı televizyon kanalının temsilcileri tarafından düzenlenen ve birçok televizyondan canlı yayınlanan programda açıklamalarda bulunuyor. Yıldırım, Irak'ın kuzeyindeki referanduma ilişkin Ankara'nın tavrı konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, Türkiye'nin Irak'ın kuzeyine yönelik yaptırımları görüştüğünü söyledi. Yaptırımlar arasında ise ekonomik ve askeri yaptırımlar da olduğun ifade etti. 

Irak'taki gayri meşru referandumun bölgede sıcak çatışmalara da söyleyen Başbakan Yıldırım, bölgenin çok büyük bedeller ödeyeceğini kaydetti. 

Başbakan Yıldırım, durup dururken hiçbir maceraya girmeyeceklerini de sözlerine ekledi. 

TATBİKATA IRAK DA KATILACAK

Başbakan Yıldırım, Irak'ın kuzeyindeki tatbikata Irak ordusunun da katılacağını ilk kez açıkladı. 

HULUSİ AKAR İRAN'A GİDİYOR

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran ziyaretinin bilindiğini, ondan önce de Genlkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Tahran ziyaretinde bulunacağını ifade etti. 

Ayrıntılar Geliyor

Yorumlar