Bahçeli'den Osmaniye'den gövde gösterisi

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Osmaniye'de düzenlediği mitinge on binlerce kişi katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den Osmaniye'den gövde gösterisi

Sonhaberler | Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'de düzenlediği mitinge yoğun bir ilgi gösterildiği görüldü. Osmaniye merkezinde düzenlenen mitinge onbinlerce kişinin katıldığı örüldü.

Yoğun kalabalığa seslenen Devlet Bahçeli, Türkiye'nin büyük saldırılar altında bulunduğunu belirterek 15 Temmuz'da planlan projelerin millet tarafından hüsrana uğratıldığını söyledi.

Bahçeli, 2019 yılındaki seçimlerden sonra Türkiye Cumhuriyeti için üçüncü bir dönem başlayacağın söyleyen Bahçeli, MHP'nin bütün saldırılara karşı hükümet ile birlikte hareket etmeyip de ne yapacağını sordu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Osmaniye'deki mitinginde yaptığı konuşmadan satırbaşları şöyle: Partimiz üzerinde kirli hesap yapanlar, haksız saldırılarda bulunanlar karşılıksız bırakılmayacaktır. Eceli gelen tilki dağda kurt ararmış. İşte bozkurtlar buradadır. Görmeyen görsün, duymayan duysun. Geleceğin büyük Türkiye’si milli ve güçlü uzlaşmayla yazılacaktır. Karanlık odaklar çatlasa da patlasa da 2023’ün Türkiye’sine milliyetçiler imzasını atacaktır.

15 Temmuz 2016’da FETÖ eliyle kanlı bir darbe girişimi yaşanmıştı. Gözü dönmüş teröristler açıkça ve alçakça Türk Milleti’ni hedef aldılar. Demokrasimizin budanması hedeflendi. Türkiye’ye diz çöktürmek için emir alan hainler o gece her türlü düşmanlığı sergilediler. Bizden istenen teslim olmamızdı, hayat ve tarihsel haklarımızdan vazgeçmemiz, parçalanmamız ve bin yıldır yurt edindiğimiz topraklardan çıkarılmamız istenmişti. Ne var ki Türk Milleti darbe girişimine karşı bedenini siper etti.

MHP olarak 15 Temmuz ihanetinin yaşandığı ilk andan itibaren tavrımızı çok net bir şekilde ortaya koyduk. Devletten, millettin ve seçilmiş meşru iktidardan yana tavır aldık. Milletimizin 15 Temmuz’da sergilediği milli birlik ve beraberlik şuuru Yenikapı toplantısıyla siyasi zemine kesin olarak taşınmıştır.

2019 yılında yapılacak seçimlerde artık cumhuriyet tarihimizde 3. bir dönemin başlayacağı kesinleşmiştir. 2019 yılından itibaren cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin iyice oturması, kurum ve kurullarıyla yerleşmesi önümüzdeki en büyük hedeftir. Bizim derdimiz ülkemizdir. Arzumuz milletimizin beklentilerine karşılık verebilmektir.

OSMANİYE'DE YOĞUN İLGİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Belediyesi ile partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Partililer, karayoluyla kente gelen Bahçeli'yi, Kadirli gişelerinde karşıladı. Daha sonra MHP Osmaniye İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bahçeli'ye burada İl Başkanı Melih Loş tarafından kama hediye edildi.

Bahçeli, ardından Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti. Kara, burada, belediye tarafından yaptırılacak olan projeler hakkında Bahçeli'ye sunum yaptı. Sunum sırasında Kara'nın belediye tarafından yaptırılacak olan camiye isim vermesini istemesi üzerine Bahçeli, caminin adının "Cebelibereket" olmasını istedi. Bahçeli daha sonra Belediye Başkanı Kara ile basına kapalı görüme yaptı.

Yorumlar