Bahçeli: Darbecilerin gelecekleri varsa görecekleri de vardır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, darbe söylentilerine karşı çıkarak, "Gelecekleri varsa görecekleri de vardır" dedi

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Darbecilerin gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Sonhaberler / Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli açıklamasında 15 Temmuz darbe girişimine bir kez daha değirenerek halkın destan yazdığını, FETÖ'nün ise IŞİD'den daha tehlikeli olduğunu söyledi. 

Son günlerde giderek artan yeni darbe söylentileri için ise Bahçeli, "Gelecekleri varsa görecekleri de vardır" dedi. 

Bahçeli, Yenikapı ruhunun da sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. Bahçeli, KHK'lar ile yapılan ihraçların devam ettiğini hatırlatarak suçsuz vatandaşların mağdur olmamasına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. 

OHAL DESTEĞİ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MGK'da alınan OHAL'in uzatılması tavsiye kararına destek verdiklerini belirterek, "Ülkemiz için hayırlı olacağına inanıyorum" dedi. 

Bahçeli, "Bylock kullanan bir memur tutuklanıyor, ancak aynı eylemi yapan bir üst düzey bürokrat görmezden geliniyorsa bu adaletsizlik olur" dedi. 

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle: Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa bilsinler ki önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izniyle görecekleri de vardır.

(Moody's'in Türkiye kararı) Uluslararası derecelendirme kuruluşlarının vakit kaybetmeden not kırarak Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke olmadığına dair yaygara koparmaları, finans oligarşisinin son iki asırda olduğu gibi yine iş başında olduğunun kanıtıdır. Silahla başaramayanlar faiz, kur, finansal varlıklar üstünden yeni bir alan açma peşindedir.

 

Yorumlar