AK Parti'de istişare toplantısı

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, yarın milletvekilleriyle parti genel merkezinde gruplar halinde görüşmeler gerçekleştirecek - Yıldırım, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da yapılacak "25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" öncesi milletvekilleriyle gündemdeki konulara ilişkin istişarelerde bulunacak

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'de istişare toplantısı

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, yarın milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmeler gerçekleştirecek.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle görüşerek, istişare ve değerlendirmelerde bulunacak.

Afyonkarahisar'da 21-23 Ekim'de yapılacak AK Parti'nin "25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" öncesi gerçekleştirilecek görüşmelerde, ekonomiye yönelik gelişmeler başta olmak üzere, FETÖ, PKK, DAEŞ ve diğer terör örgütlerinin Türkiye'nin güvenliğine yönelik eylemleri, yeni yasama döneminde yürütülecek çalışmaların ele alınması bekleniyor.

Afyonkarahisar kampı öncesi parti genel merkezinde yapılacak görüşmelerde, milletvekilleri de bölgelerindeki sorunları paylaşacak.

Gün boyu sürmesi beklenen görüşmelerde, parti gündemindeki konu başlıklarının da ele alınması bekleniyor.

Yorumlar