AK Parti'de görev devir teslimi

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha önce AK Parti'de yürüttüğü Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Ankara Milletvekili Fatih Şahin'e devretti - Müezzinoğlu: - "Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklarsa paylaşıldıkça çoğalır. Biz 80 milyon büyük bir milletiz. Bu 80 milyon ülke insanımızın sıkıntısını, derdini, mağduriyetini paylaşmak, azaltmak AK Parti'nin siyasi misyonu"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'de görev devir teslimi

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha önce AK Parti'de yürüttüğü Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Ankara Milletvekili Fatih Şahin'e devretti.

Partinin genel merkezinde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Müezzinoğlu, yaklaşık 3,5 aydır sürdürdüğü genel başkan yardımcılığı görevini, Fatih Şahin'e teslim etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının, AK Parti'nin önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirten Müezzinoğlu, görev süresinde, terör bölgesindeki mağduriyetleri Türkiye'nin tamamının paylaşabilmesi adına "Gönül Köprüsü" projesini gerçekleştirdiklerini anlattı. Bölge halkına yapılan desteklerin, önemli bir karşılık bulduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklarsa paylaşıldıkça çoğalır. Biz 80 milyon büyük bir milletiz. Bu 80 milyon ülke insanımızın sıkıntısını, derdini, mağduriyetini paylaşmak, azaltmak AK Parti'nin siyasi misyonu. Bu siyasi misyonun en önemli ayağını da Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı üstlendi." dedi.

Müezzinoğlu, bakanlığının da sivil toplum örgütleriyle önemli irtibatlarının olduğunu dile getirerek, toplumun dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak azaltmaya çalıştıklarını kaydetti.

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin de Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli ve onurlu bir göreve kendisine layık gördüğü için partisinin Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'a şükranlarını iletti.

Ne kadar önemli bir görevi üstlendiğinin bilincinde olduğunu vurgulayan Şahin, bu önemli görevi, çok kıymetli ve örnek bir şahsiyet olan Müezzinoğlu'dan almanın, kendisi için ayrı bir onur kaynağı olduğunu söyledi.

- "AK Parti hizmet lokomotifi"

Devraldığı birimde, bugüne kadar çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirten Şahin, "AK Parti bir hizmet lokomotifi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı da bu lokomotifin en önemli kompartmanlarından bir tanesi. Ben hem Sayın Bakanımıza hem de bu birimde daha önce başkanlık yapmış bütün başkanlarımıza hizmetlerinden, emeklerinden dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum." diye konuştu.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi "AK Parti'yi milletin kurduğunu" dile getiren Şahin, AK Parti'nin gücünü milletinden, topraklarından, kültüründen, medeniyetinden aldığını söyledi. Şahin, AK Parti'nin her zaman hakla iç içe olduğunu, onun çizdiği rota ve istikamet doğrultusunda siyaset yaptığını, bu hizmetleri devam ettirmenin çabası içerisinde olacaklarını anlattı.

Sendikalarla, barolarla, bütün mesleki birliklerle, vakıflarla, derneklerle, odalarla, borsalarla bugüne kadar geliştirdikleri güzel ve güçlü diyaloğu daha da güçlendirmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Şahin, birimlerine tevdi edilecek bütün vazifeleri büyük bir gayretle yerine getirmenin çabası içerisinde olacaklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından, Müezzinoğlu görevini "Hayırlı olsun" diyerek Şahin'e devretti. Müezzinoğlu ve Şahin, görev teslimi sırasında birbirlerine çiçek takdim etti.

Yorumlar