AK Parti son ANKETİ açıkladı

Erken seçim tarihinin belil olmasından sonra gözler partilerin alabileceği muhtemel oy oranlarına çevrildi. Şu ana kadar yapılan anketler ile bugünden sonra açıklanacak anketler arasında önem açısından daha bir fark olacak. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, yaptırdıkları son seçim anketinin sonucunu açıkladı. Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 55'ün üzerinde oy alacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti son ANKETİ açıkladı

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Erken seçim tarihi 24 Haziran 2018 olarak belirlendi. Bundan sonra seçime girecek partilerin çalışmaları gündemi meşgul edecek. Seçime girecek partilerin ne kadar oy alacağını ise anketler şimdiden bize haber veriyor. Şu ana kadar yapılan anketlerde çeşitli oranlar veriliyordu; ancak partiler tarafından resmi olarak yaptırılarak açıklanan bir anket henüz olmamıştı. Bugün ise AK Parti ilk kez yaptırdığı bir anketin sonucunu açıkladı.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yaptırdıkları son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 55.6 oy oranında olduğunu da söyledi. Partisinin genel merkezinde basın açıklaması yapan Ünal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle: AK Parti siyasetini ve iletişimini her zaman samimiyet üzerine bina etmiştir. Partimizin yetkililerin erken seçim konusunda sarf ettiğimiz sözler samimidir. Ana muhalefetin ifade ettiği gibi 'erken seçim vardı, yokmuş gibi davranıyorduk' gibi bir şey söz konusu değildi. 'Daha önce şöyle demiştiniz, şimdi böyle dediniz' gibi ifadeler kullanılıyor, siz kendinizi eski pozisyonunuza mahkum ederseniz siyaset yapamazsınız. Siyaset hızlı davranmaktır. Şu anda Sayın Genel Başkanımızın başkanlığında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi çalışmaları için uyum üst komisyonu çalışmaları başladı. Nihai çalışmalarımızı 19 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız demiştik. Sayın Cevdet Yılmaz'ın sunumuyla bu toplantı başladı.

Yorumlar

Tahsin Referandumdaki gibi mühürsüz oylarlamı yoksa trafolara girmesi için kedimi ithal ettiniz