Uslu, Döşemealtı ilçe teşkilatıyla bir araya geldi

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Döşemealtı Ak Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek ilçenin potansiyelini ve yatırımlarını değerlendirdi. Atay Uslu, nar fiyatlarının üreticinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.Antalya Milletvekili...

Google Haberlere Abone ol
Uslu, Döşemealtı ilçe teşkilatıyla bir araya geldi

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Döşemealtı Ak Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek ilçenin potansiyelini ve yatırımlarını değerlendirdi. Atay Uslu, nar fiyatlarının üreticinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Antalya Milletvekili Atay Uslu, yeni seçilen İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, belediye seçimleriyle başlayacak milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine uzanacak bir maratonun yeni başkan ve yönetim kurulunu beklediğini ifade etti. Uslu, Bekir Kıvrım başkanlığındaki yeni yönetime başarılar dileyip, görevi sona eren ekibe de gayret ve emekleri için teşekkürlerini iletti.

Nar üretim üssü Döşemealtı

Döşemealtı’nın konumu gereği Antalya’nın nefes alacağı nezih bir ilçe olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ilçenin cazibesini arttıracak gerekli tüm yatırımları Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önderliğinde 7 milletvekili olarak takip ettiklerini dile getirdi. Uslu, “Döşemealtı deyince son yıllarda akla nar geliyor. Döşemealtı’nın verimli topraklarını ve nezih havasını Hicaz narı çok sevdi. Döşemealtı narın üretim merkezi bir ilçemiz haline geldi. Bu yıl nar fiyatları üreticinin yüzünü güldürüyor. Narın hak ettiği piyasa değerini elde etmesi için üreticimize gereken desteği sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından, teşkilat üyeleri ile birlikte ilçede ziyaretler gerçekleştirip, düğünlere katıldı.

Yorumlar