Esnaf Odası Başkanı Culha’dan ucuz et değerlendirmesi

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha, marketlerde ucuz et satışı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Esnaf ve Sanatkar camiasına verilen desteklerin takdire şayan olduğunu dile getiren Oda Başkanı Culha, “Bugün yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Esnaf Odası Başkanı Culha’dan ucuz et değerlendirmesi

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha, marketlerde ucuz et satışı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Esnaf ve Sanatkar camiasına verilen desteklerin takdire şayan olduğunu dile getiren Oda Başkanı Culha, “Bugün yapılan politikaların gerçekten de bazı sıkıntılar getirdiğini görmekteyiz. Daha düne kadar tezgahlarda kıymanın satılması ile ilgili büyük çaba sarf edilirken gündemde vatandaşın tükettiği ürünler ile ilgili büyük sıkıntılar olacağı düşünülürken aynı şeklide tezgahlara ucuz kıymaların ucuz etin kıyma olarak satılması noktasında bazı adımlar atılmıştır” dedi. Hiçbir zaman tüketiciye ucuz etin satılması noktasında karşı durmadıklarının altını çizen Culha, “Üretici ile tüketici arasındaki uçurumun önlenmesi noktasın da bizler gerekli adımların atılması noktasında gayret çaba sarf etmekteyiz. Fakat bugün ithal etin dışarıdan getirilip de halkımıza yediriliyor olması ebetteki endişelerimizde gündeme getirilmiştir. Bugün değerli bakanımız Eşref Fakıbaba’nın bir açıklamasında üreticiye küçük ve büyükbaş havyan noktasında destekler vereceğini dile getirdiler. Yıllardır konuşulan şeyler zaten bunlar, kesinlikle tüketicinin alacağı ürünler bizim milli değerlerimiz ile üretilmesi gerekir” ifadelerine yer verdi.

Tüketicilere sağlıklı bir hizmetin sunulması noktasında gerekli adımların atılacağına inandıklarını ifade eden Culha, “Arzumuz odur ki, alınan kararlar dünya politikası ile ilgili değil halkımızın yararına olan adımlar olur” diye konuştu.

Yorumlar