Yılmaz: “İstifa veya görevden alma yok”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklayarak, “Göreve geldiğimiz ilk gün çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız demiştik, sözümüzü...

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz: “İstifa veya görevden alma yok”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklayarak, “Göreve geldiğimiz ilk gün çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız demiştik, sözümüzü tuttuk” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Bursa il başkanlığında, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ve 3 yıldır da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatan Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Osmangazi birçok yönüyle 57 ilden büyük bir ilçe. Bu denli önemli ve büyük bir ilçede görev yapmanın onurunu yaşadık. Zorlukları el birliğiyle aştık. Bütün dava arkadaşlarımızla gece gündüz demeden her an ve her koşulda halka hizmetin Hakka hizmet etme olduğu düşüncesinden biran olsun ayrılmadan çalıştık” diye konuştu.

Kongreye kadar başkanlık görevinin devam edeceğini, istifa durumunun söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Ali Yılmaz, “Davamız neyi gerektirdiyse onu yaptık. Kongremizde göreve gelecek yeni ekibin de yapacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK parti teşkilatlarının bir neferi olarak bu kutlu yolculukta partimizin başarısı için canla başla çalışacağız” dedi.

Yorumlar