Amatör spor kulüpleri kramponları beğenmedi

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri basın açıklaması yaparak, kulüplere yapılacak spor malzemesi yardımının istenilen kalitede olmadığını iddia etti.Adıyaman Valiliği il Özel İdare Müdürlüğü tarafından Adıyaman amatör kümede mücadele...

Google Haberlere Abone ol
Amatör spor kulüpleri kramponları beğenmedi

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri basın açıklaması yaparak, kulüplere yapılacak spor malzemesi yardımının istenilen kalitede olmadığını iddia etti.

Adıyaman Valiliği il Özel İdare Müdürlüğü tarafından Adıyaman amatör kümede mücadele eden 42 futbol takımının her birine 18 krampon, 2 futbol topu yardımında bulunacak. Amatör spor kulüpler bu yıl alınan kramponların istenilen kalitede olmadığını iddia etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Adıyaman Temsilcisi Cenap Taşkın, istedikleri kaliteli malzeme yerine aynı paraya daha kalitesiz malzeme dağıtılacağını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleriyle basın açıklaması yapan Cenap Taşkın, “Biz Valimizden ve İl Özel İdaresi yetkililerimizden şunu talep ediyoruz. Sporcularımızın sağlığı için, başarıları için bize öngörülen malzemeyi versinler. Bizim burada firma veya mağazalarla hiçbir sorunumuz yok. Çünkü bizim istediğimiz malzeme ihale şartnamelerinde açıkça yer alıyordu ve biz ilk ihalenin ardından istediğimiz kalitede malzemeyi alacaktık. Ancak bir şekilde ihale iptal edildi. İkinci ihale şartnamesinde yer alan ‘marka ve benzeri’ gibi ibaresi yüzünden aynı paraya daha kalitesiz malzeme sunuluyor. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Hiçbir kulübümüz de bunu kabul etmiyor. Biz ilk ihalede bize öngörülen malzemelerin biran önce temin edilip kulüplerimize dağıtılmasını istiyoruz. Liglerimiz başladı ancak malzemelerimiz halen gelmedi. Hem kulüp başkanlarımız hem de sporcularımız sıkıntıya girdiler. Birçok kulübümüzün malzeme alacak paraları bile yok. Valimizden ve İl Özel İdaresi yetkililerimizden biran önce sorunun çözümü için destek bekliyoruz” dedi.

Yorumlar