901 köy öğrencisine kışlık giyim yardımı

Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile bir firma tarafından 901 öğrenciye kışlık giyim yardımı yapıldı.Bitlis SYDV ve Milli Eğitim Müdürlüğünün aracılığı ile hayırsever bir firma tarafından ilk etapta...

Google Haberlere Abone ol
901 köy öğrencisine kışlık giyim yardımı

Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile bir firma tarafından 901 öğrenciye kışlık giyim yardımı yapıldı.

Bitlis SYDV ve Milli Eğitim Müdürlüğünün aracılığı ile hayırsever bir firma tarafından ilk etapta 401, daha sonra ise 500 olmak üzere toplamda 901 öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. Firma tarafından SYDV’ye teslim edilen yardımlar Bitlis merkeze bağlı köylerde okuyan öğrencilere ulaştırıldı.

İlk olarak 401 adet mont ve ayakkabı SYDV Müdürü Yeter Pürmüs ve Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Nedim Yoldaş tarafından bizzat okullara gidilerek öğrencilere verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan SYDV Müdürü Yeter Pürmüs, “Hayırsever bir firma tarafından köy öğrencilerine ulaştırılmak üzere koliler halinde kışlık mont ve ayakkabı verildi. İlk etapta 401 öğrencimize bu kıyafetleri verdik. Daha sonra ise 500 öğrencimize daha vereceğiz. Bu yapılan yardımlarda herhangi bir durum gözetilmedi, yani bütün öğrencilerimize verildi” diye konuştu.

Yorumlar