Jandarmadan okul ziyareti

Van İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Türker Cice, Çaldıran ilçesindeki Alikelle, Direkli ve Yukarı Dikme mahallelerindeki okulları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.İlk defa bir albayla tanışan çocuklar şaşkınlıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan  okul ziyareti

Van İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Türker Cice, Çaldıran ilçesindeki Alikelle, Direkli ve Yukarı Dikme mahallelerindeki okulları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

İlk defa bir albayla tanışan çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çocuklarla aynı sırada oturan ve işledikleri ders konusunda bilgiler alan Albay Türker Cice, onlarla bir süre sohbet etti. İhtiyaçları olup olmadığını da soran ve bu konuda yardımcı olacağını ifade eden Albay Cice, talep edilen kale direkleri, tenis masası ve su sorununun çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi. Albay Cice, “İl Jandarma Komutanlığı olarak zaman zaman okullarımızı ziyaret ediyor, geleceğimiz olan çocuklarımızın derslerine eşlik ediyoruz. Alikelle, Direkli ve Yukarı Dikme mahallelerimizde bulunan okullarımızı ziyaret ettik. Burada öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettik. Sorun ve isteklerini dinledik. Çocuklarımızın bizden istediği kale direkleri, tenis masaları ve su tesisatının onarımı konuları oldu. Jandarma olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Jandarma ile öğrencilerimiz arasındaki bağları güçlendirerek, jandarmanın da halkın bir parçası olduğunu bilmeleri gerekir. Jandarma; halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, halktan bir parçadır. Bizler kocaman bir aileyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar