CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konvoyunda şehit düşen askerin anısına çeşme yaptırdılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Artvin’in Şavşat ilçesinde konvoyuna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen jandarma er Fatih Çaybaşı’nın anısına, Artvin Off...

Google Haberlere Abone ol
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konvoyunda şehit düşen askerin anısına çeşme yaptırdılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Artvin’in Şavşat ilçesinde konvoyuna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen jandarma er Fatih Çaybaşı’nın anısına, Artvin Off Road Kulübü tarafından çeşme yaptırıldı.

Şavşat İlçesi Soğuksu Mevkii’nde yaptırılan çeşmenin açılışına Artvin Valisi Ömer Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Garnizon Komutanı Piyade Albay Abdurrahman Cengiz Çerci, Şavşat Kaymakamı Emre Yalçın, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ile Artvin Ofroad Kulübü Başkanı Murat Yılmaz ve üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan Artvin Ofroad Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, saldırıda şehit düşen Fatih Çaybaşı’nın adını ölümsüzleştirmek için çeşme yaptırdıklarını belirterek bir daha böyle acı bir olayın yaşanmamasını istedi. Vali Ömer Doğanay ise "Belki küçük bir eser gibi görünebilir ama inşallah ebedi bir çeşme olacaktır. Biz her zaman şehitleriyle beraber yaşamış bir milletiz. İnşallah şehitlerimizle ve yaşayanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu ezan ve bayrak altında ebediyete kadar devam edeceğiz" dedi.

Açılışın ardından protokol üyeleri çeşmeden su içerek bir süre sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar