Teknenin alabora olduğu ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Adıyaman Atatürk Barajı içerisinde bir teknenin alabora olduğu ve ters dönen tekne üzerinde 1 şahsın olduğu ihbarını alan jandarma, AFAD, emniyet dalgıç,112 Acil Sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Alabora olan tekne de bulunan şahsı ekipler...

Google Haberlere Abone ol
Teknenin alabora olduğu ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Adıyaman Atatürk Barajı içerisinde bir teknenin alabora olduğu ve ters dönen tekne üzerinde 1 şahsın olduğu ihbarını alan jandarma, AFAD, emniyet dalgıç,112 Acil Sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Alabora olan tekne de bulunan şahsı ekipler gelene kadar balıkçılar kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Barajı Gazihan Dede Mesire alanı yakınlarında ismi öğrenilemeyen bir kişinin kullandığı tekne bilinmeyen nedenlerden dolayı alabora olarak ters döndü. Ters dönen teknenin üzerine çıkan adamı fark eden vatandaşlar durumu jandarma ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede harekete geçen jandarma, 112 Acil Sağlık, emniyet müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler, AFAD ekipleri harekete geçti. Tekne üzerine çıkan adamı fark eden çevredeki balıkçılar da zaman kaybetmeden tekneleriyle alabora olan teknenin yanına yanaştı. Tekne üzerinde mahsur kalan adamı kurtaran balıkçılar aynı zamanda alabora olan tekneye de halatlar bağlayarak tekneyi sürükleyerek kıyıya çekti. Yaşanan olayda ölen ya da yaralananın olmaması rahat nefes aldırdı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar