Renault'nun GT-Line versiyonu son çeyrekte satışa çıkacak

Renault'nun GT-Line versiyonu, yeni Clio ile birlikte yılın son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak.

Google Haberlere Abone ol
Renault'nun GT-Line versiyonu son çeyrekte satışa çıkacak

Renault'dan yapılan açıklamaya göre yeni Clio ile birlikte Türkiye'de pazara sunulacak olan GT-Line'ın ön tamponunda metal hava giriş kanalları, eşikler, 16- veya 17 inç jantlar, krom egzoz çıkışı ve metal arka tampon paneline sahip.

Yeni Clio R.S.'nin Trophy versiyonu da iki farklı benzinli motor seçeneği ile satışa çıkacak. Bu motorlar altı vitesli çift kavramalı otomatik EDC vites kutusu ve direksiyona vites değiştirme kulakçıklarıyla tercih edilebilecek. Trophy versiyonu özel bir egzos sistemiyle de sipariş edilebiliyor.

200 bg gücündeki motor, Sport ve Cup şasiyle birlikte sunuluyor. 220 bg'lik motor ise Trophy’de tercih edilebiliyor. 220 bg gücündeki Trophy versiyonu kendi sınıfındaki diğer tüm spor araçlarından daha fazla güç üretebiliyor. Araç 0-100 km/s hızlanmasını 6.6 saniyede gerçekleştiriyor.

Yeni Clio Renault Sport aynı zamanda 18 inçlik jantlar ve özel kapı eşikleriyle sunuluyor. Aracın arka kısmında sportif bir spoiler, fonksiyonel bir difüzör, ikili egzoz borusu ve C-şekilli farlar yer alıyor. Söz konusu araç Türkiye'de sipariş üzerine getirilecek.
 

Yorumlar