Ankara’da Rent a Car hizmeti nereden alınır?

Rent a car sektörü günümüzde giderek büyüyor. Hâl böyle olunca sektörün en yoğun olduğu illerin başında pek tabi ülkemizin başkenti Ankara geliyor. Her...

Google Haberlere Abone ol
Ankara’da Rent a Car hizmeti nereden alınır?

Rent a car sektörü günümüzde giderek büyüyor. Hâl böyle olunca sektörün en yoğun olduğu illerin başında pek tabi ülkemizin başkenti Ankara geliyor. Her sektörde olduğu gibi rent a car sektöründe de iş hacmi ve talep yoğunlaştıkça kalite de buna ters oranlı olarak düşüyor. Bu noktada rent a car hizmeti almak isteyen araç kiralama müşterileri doğru rent a car’ı bulmakta zorlanıyor.

Bu yazımızda Ankara rent a car hizmetini alabileceğiniz Fores Rent a Car’ı inceledik.
Şirket Profili : Şirket 2006 yılında Ankara’nın Çankaya ilçesinde kurulmuş ve hizmetlerini hâlâ bu ilçede sürdürmekteler. Günlük rent a car hizmeti veren firmanın hizmet verdiği tek alan bu değil. Fores rent a car aynı zamanda filo kiralama ve şoförlü araç kiralama hizmetleri veriyor. Referansları oldukça fazla ve güvenilir referanslar olan bu rent a car firmasının bünyesinde 10 adet personel çalışıyor.

Avantajları : Fores Ankara firmasının göze çarpan avantajlarının ilk sırasını araç filosu alıyor. Tercih edebileceğiniz birçok aracı araç filosunda bulunduran firmanın en eski aracı 2014 model. Fores aynı zamanda araç bakımlarını periyodik olarak yetkili serviste yaptırdığı için kiraladığınız araçta problem yaşama olasılığınız oldukça az duruyor.

Kiralama Şartları : Fores’ten araç kiralamak için öncelikle zorunlu olan birkaç şartı da yerine getirmek gerekiyor. Şirket araç kiralayacak kişinin en az 3 yıl ehliyet sahibi olmasını zorunlu kılarken, kendi güvenliğini de ele almak açısından kredi kartı koşulu sunuyor. Kredi kartından herhangi bir ödeme almayan firma, kiralama süresi boyunca araç segmentine göre belirli bir bloke koyuyor. Tüm bunların dışında, kiralama hizmeti almak isteyen kişi, ikamet ettiği yeri gösteren bir belge ( fatura veya ikametgâh belgesi ) yanında bulundurmak zorunda.

İletişim Bilgileri : Eğer rent a car ihtiyacınız var ve bu yazımızdan sonra Fores’ten araç kiralamaya karar verirseniz firmaya ulaşmanın birkaç yolu var. 

Dilerseniz 0312 426 57 71 numaralı telefondan ulaşıp bilgi alabilir dilerseniz de www.forescarrental.com adresinden firmanın araçlarını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar