Başkan Çelik, Özvatan’da incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan ilçesini ziyaret etti. Özvatan’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını takip eden Başkan Çelik, yatırım ve hizmetlerde merkezdeki kalitenin ilçelerde de...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çelik, Özvatan’da incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan ilçesini ziyaret etti. Özvatan’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını takip eden Başkan Çelik, yatırım ve hizmetlerde merkezdeki kalitenin ilçelerde de olması için çalıştıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan’da İlçe Belediye Başkanı Halit Demir tarafından karşılandı. Başkan Çelik, öncelikle Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmasını takip etti ve çalışmalara asfalt aracına çıkarak bizzat iştirak etti.

İlçelere yatırımda hız kesmediklerini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, “Şehirle aynı kalitede yolları Özvatan’da da yapıyoruz. Yaklaşık 3,5 kilometrelik yolu asfaltlıyoruz. İlçelerimizdeki standartları şehir merkezi seviyesine yükseltmek istiyoruz. Merkezde ne varsa ilçelerimizde de onu yapacağız. Çalışmalarımızda asfaltlama için aldığımız yeni araçları kullanıyoruz” dedi.

Yatırım ve hizmet yaparken hiç bir siyasi farklılık gözetmediklerini de vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, “Hiç bir ideolojik farklılık gözetmeksizin ekiplerimizle birlikte tüm ilçelerimize hizmet ediyoruz. Bugün Özvatan’dayız; ama aynı zamanda bir ekibimiz de Pınarbaşı ilçesinde çalışıyor. Birkaç gün sonra da inşallah Pınarbaşı’nda halkımızla birlikte olacağız. Bizim isteğimiz hemşehrilerimizin merkezdeki standartlarda yollara kavuşması. Yaptığımız bu yolun Özvatan’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de, yatırımlar için teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi ve devletin tüm kurumlarının ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Özvatan halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İnşallah Büyükşehirimizin gayretleriyle ilçeler ve şehir merkezindeki farklılık giderilecek” dedi.

Başkan Çelik yufka üretim tesisini gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan’da ilçe belediyesi tarafından yapılan Yufka Üretim Tesisini de ziyaret etti. Tesiste çalışanlarla sohbet eden ve bir süre çalışmaları izleyen Başkan Çelik, “Her zaman insanları doğdukları yerde doyurmak zorunda olduğumuzu belirtiyorum. İnsanlarımıza ekonomik anlamda destek verecek projelerden birisini de Özvatan Belediyemiz kendi imkanlarıyla yapmış. Ben Belediye Başkanıma teşekkür ederim. Burada yaptığı işletmede Özvatanlı Hanımlarımız çalışıyor ve evlerine ekmek parası götürüyor” ifadelerini kullandı.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de işletmede 12 kişinin çalıştığını belirtti ve tesisi ziyaret ederek Özvatan yufkasının tanıtımına katkı veren Başkan Çelik’e teşekkür etti. Demir, kaliteli ve organik bir üretim yaptıklarını kaydetti.

Başkan Çelik’ten Kaymakamlık ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Özvatan’da kısa süre önce kaymakamlık görevine atanan Menderes Topçuoğlu’nu da ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Topçuoğlu’na hayırlı olsun temennilerinde bulunan Başkan Çelik, ilçede yapılması gereken çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar