Başkan Albayarak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Albayarak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin ve Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen’in de bulunduğu ziyarette Başkan Kadir Albayrak, ilçede sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Sabah erken saatlerde Çerkezköy ilçesi Atatürk ve Hükümet caddeleri arasındaki kavşak çalışmalarını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Kapaklı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Talep ve ihtiyaçları dinleyen Başkan Albayrak, Uzman bir taksi durağını ziyaret ederek taksi esnafına iyi çalışmalar diledi.

Kapaklı ilçesi incelemelerinin ardından Saray ilçesi Küçükyoncalı Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, sel felaketinde hasar gören köprü hakkında Muhtar Ekrem Sevinç’ten bilgi aldı. Safaalan Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, Muhtar Mehmet Özmen’den mahallenin ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çukuryurt Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi ve Muhtar Mümin Değirmenci’den mahallede sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Albayrak, incelemelerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin ve Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ile birlikte Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret ederek, ilçede sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Yorumlar