"Kör Nokta Halikarnas Mirror" fotoğraf sergisi

- Fotoğraf eğitmeni Turaç'ın "Kör Nokta Halikarnas Mirror" isimli fotoğraf sergisi, Türk-Amerikan Derneği Emin Hekimgil Sanat Galerisi'nde açıldı

Google Haberlere Abone ol
"Kör Nokta Halikarnas Mirror" fotoğraf sergisi

ANKARA (AA) - Fotoğraf eğitmeni Serkan Turaç, Bodrum'un dar sokaklarındaki trafik güvenlik aynalarından yaşamı ve sokakları yansıttığı, "Kör Nokta Halikarnas Mirror" isimli fotoğraf sergisini, Türk-Amerikan Derneği Emin Hekimgil Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Küratörlüğünü Canol Balkaya'nın yaptığı sergide, Turaç'ın Bodrum'un ara sokaklarındaki yaşamı trafikteki güvenlik aynalarıyla yansıttığı 27 fotoğraf bulunuyor.

Turaç, serginin açılış kokteylinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıllık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan sergisinde, Bodrum'un sokaklarındaki yaşamı, insanların her gün önlerinden geçtiği ama fark etmediği güvenlik aynalarındaki görüntülerle anlatmak istediğini ifade etti.

Ziyaretçilere, Bodrum Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan fotoğrafların yer aldığı kitapçık ücretsiz olarak verilirken, 16 Kasım'a kadar açık kalacak sergi, hafta içi 11.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-16.00 saatlerinde gezilebilecek.

Yorumlar