Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz araç kiralama

Yalovalı bir esnaf, ilde yaşayan şehit yakınları ve gazilere 6 ay süre ile ücretsiz araç kiralama hizmeti vermeye başladı.Yalova’nın Fatih Caddesi üzerinde araç kiralama işi yapan Uğur Bezcioğlu adlı esnaf, son günlerde yaşanan şehit...

Google Haberlere Abone ol
Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz araç kiralama

Yalovalı bir esnaf, ilde yaşayan şehit yakınları ve gazilere 6 ay süre ile ücretsiz araç kiralama hizmeti vermeye başladı.

Yalova’nın Fatih Caddesi üzerinde araç kiralama işi yapan Uğur Bezcioğlu adlı esnaf, son günlerde yaşanan şehit olayları ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirme kararı aldı. 6 boyunca şehit yakınları ile gazilere araç işlemlerinden ücret almayacağını duyuran esnaf bu tavrı ile takdir topladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bezcioğlu, "Böyle bir projeyi hayata geçirmedeki birinci derecedeki amacımız bizim kendi sorumluluğumuz. Aslında biz bunu yaparken kamuoyuna şunu duyurmaya çalışıyoruz. Yalova’da çok büyük firmalar var. Gerçekten büyük iş adamları, müteahhitler, üreticiler var. Onlar şu ana kadar Yalova’da çok ciddi bir proje yapmadılar zaten. Orta ölçekli bir esnaf olarak böyle bir projeyi yaparken o büyük firmalara da ’Bu projelere gelin sizler de katkı yapın, sizler de taşın altına elinizi koyun’ demek istiyoruz." diye konuştu.

Bezcioğlu, şehit aileleri ve gazilerin bugünden itibaren ücretsiz araç kiralayabileceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar