Suriye ordusu Türk askerlerine saldırdı: 3 şehit, 10 yaralı

Suriye'de El Bab'a doğru ilerleyen Fırat Kalkanı operasyonunda 3 Türk askeri şehit oldu

Google Haberlere Abone ol
Suriye ordusu Türk askerlerine saldırdı: 3 şehit, 10 yaralı

Sonhaberler | Haber Merkezi

Fırat Kalkanı Harekatında gerçekleştirilen hava saldırısında 3 asker şehit düştü, biri ağır 10 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatı'nda yürütülen operasyonlar kapsamında, Suriye rejim güçlerince saat 03.30 sıralarında hava saldırısı gerçekleştirildiğinin değerlendirildiği belirtildi.

"Hava saldırısında, 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 10 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır." ifadesine yer verilen açıklamada, yaralı askerlerin, tedavilerinin yapılması amacıyla süratle bölgeden tahliye edildiği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Yorumlar

pusula ilginç bir durum ortaya çıktı... iran abd ile işbirliği yaparken,türkiye rusya ile kanki oldu... dünya acayip oldu....büyük savaşa hazır olalım..artık şakası kalmadı...
ihsan saldıran uçak pilotu cia MOSSAD ajanı olmalı yaptıran ABD hiç şüpemiz yok el bab ın alınmasını istemiyor kürt koridoru planı yıkılacak