İsrail iki Filistinli'yi daha öldürdü

İsrail, bıçaklı saldırı bahanesiyle iki Filistinli'yi daha öldürdü

Google Haberlere Abone ol
İsrail iki Filistinli'yi daha öldürdü

İsrail işgal güçleri, Filistinlilere yönelik saldırılarına bugün bir yenisini daha ekledi. İşgal güçleri, bıçaklı saldırı düzenlediği iddia edilen iki Filistinli genci vurarak öldürdü. 

İsrail güçleri, son bir yıl içinde onlarca Filistinli genci bıçaklı saldırılar bahanesiyle vurarak öldürdü. 

İsrail askerlerinin, bıçaklı saldırganları taradığı görüntüler daha önce kamuoyuna yansımıştı. Saldırıların sistematik bir şekilde devam ettiği belirtiliyor. 

FİLİSTNİLİLERİ SÜRGÜN İÇİN BAHANELER ARIYOR

İsrail, işgal ettiği topraklarda kalan son Filistinlileri de sürgün etmek için çeşitli bahaneler arıyor. Bunun için bu tür saldırıları kullanıyor. Son olarak İsraillilere saldırı düzenleyen Filistinliler ve ailelerinin Gazze'ye gönderilmesini öngören yasa tasarısının hızlandırılmasına karar verdiği bildirildi.

İsrail parlamentosu Knesset'ten yapılan açıklamada, meclisin İsrail İstihbarat Bakanı Yisrael Katz tarafından başlatılan İsraillilere saldırıda bulunan Filistinliler ve ailelerin Gazze'ye gönderilmesini öngören yasa tasarısının kanunlaştırılması sürecinin hızlandırılmasını kabul ettiği belirtildi.

İsrail radyosunun haberinde de İsrail İstihbarat Bakanı Yisrael Katz'ın tasarının gelecek hafta kanunlaşacağı yönündeki görüşüne yer verildi.

Yorumlar