Kuşadası Otelciler Derneği genel kurulu yapıldı

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği(KODER)’nin genel kurulu yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, yeniden başkanlığa seçildi.Turizm sektörüyle ilgili önemli çalışmalara imza atan KODER’in...

Google Haberlere Abone ol
Kuşadası Otelciler Derneği genel kurulu yapıldı

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği(KODER)’nin genel kurulu yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, yeniden başkanlığa seçildi.

Turizm sektörüyle ilgili önemli çalışmalara imza atan KODER’in Olağan Genel Kurulu Kuşadası Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Kuşadalı otelcilerin büyük ilgi gösterdiği genel kurul, saygı duruşu ile başladı. Ardından, KODER Başkanı Tacettin Özden, son üç yıl içerisinde derneğin yaptığı çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Daha sonra ise seçimlere gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Tacettin Özden yeniden KODER başkanlığına, seçilirken, yönetim kurulunu ise Naile Göçen Çukurova, Gürsel Tonbul, Rıza Esen, Soner Sağlık, Ali Sönmez, Serdar Köroğlu, Murat Üner, Uğur Özay, Nazlı Gökçe Uzar ve Gülcan Akbul oluşturdu.

Yeniden Kuşadası Otelciler Derneği’nin başkanlığına seçilen Tacettin Özden, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada,”Dernek olarak Kuşadası Belediyesi , Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı , diğer kurum ve kuruluşlar ile iyi ilişkiler kuruldu. Artık KODER i tanıyor ve fikrimizi alıyorlar, sorunları aktarıp çözüme ulaştırabiliyoruz. Bakanlık temsilcilerine sadece Kuşadası değil Didim, Sultanhisar, Karacasu’ya kadar eşlik ediyor, denetimlerde sektör temsilcisi sağlıyoruz. KODER belli bir yere ulaştı ve saygınlık kazandı. Proje üretebiliyoruz, Kuşadası Live adında bir sosyal medya portalı kurdurduk, bunun sahibi biziz. Hedefimiz bu portalı ciddi şekilde büyütüp takipçi sayısını arttırmak. Bu portal Kuşadası, Didim, Aydın’ın otelcilerinin, turizimcilerinin portalı.” dedi. Özden, ayrıca, Ankara’daki şuradan sonra bu bölgeye yönelik destinasyon tanıtımları, workshoplar isteyeceğiz, bakanlıkta bu isteklere sıcak bakıldığını ve kabul edilirse bunun otelcilerle paylaşılacağını söyledi.

Yorumlar