Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezinin 3’üncüsü açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin 3’üncüsü hizmete açıldı.Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganından hareketle hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin 3’üncüsü Yeni...

Google Haberlere Abone ol
Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezinin 3’üncüsü açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin 3’üncüsü hizmete açıldı.

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganından hareketle hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin 3’üncüsü Yeni Mahalle’de hizmete açıldı. 400 metre kare alan üzerine yapılan spor salonunda, modern spor aletlerinden pilatesten, kültür fizik çalışma alanlarına, soyunma odalarından duş ve lavabo alanlarına kadar her şeyin mevcut olduğu bildirildi.

Göreve geldikleri günden itibaren yer altı ve yerüstü birçok teknik çalışmanın yanında spor faaliyetlerini de ön planda tuttuklarını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın sadece bir sanat ve ilim şehri olmadığını, sporun da en aktif yaşandığı illerden biri olduğunu kaydetti.

Açılışını yaptıkları Yeni Mahalle Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin aynısının şuan Ataşehir ve Mustafapaşa Mahallelerinde de faaliyet gösterdiğini belirten Başkan Yanılmaz, “Gündüz bayanlara hizmet veren spor salonları akşam da erkeklere hizmet veriyor. 2014 yılından itibaren 29 bin çocuğa uzman hocalar eşliğinde spordan kültürel faaliyetlere geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunuluyor. Adeta bir spor akademisi gibi çalışıyoruz ve ilimizde sporun alt yapısını kurduk. Diğer mahallelerde de olmak üzere 12 adet spor salonu çalışmalarını sürdürüyoruz. İhtiyaç duyulan bütün mahallelerde yeni spor merkezleri inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Yanılmaz’ın sporun içinden gelen ve genç nüfusa önem veren bir başkan olduğunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, kendilerine her zaman destek olduğunu ve spor faaliyetleri alanında Elazığ’a çok katkı sağladığını aktardı.

Açılışa, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Elazığ Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen, Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, STK il temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar