Muradiye Mahallesi’nin yolları yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi’ndeki eskiyen kilitli parke taşlarını sökerek, yerine yüzeyi granit bazalt kaplı kemer taşı ve bordür tretuvar ile kaplıyor.Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde deforme olan yolları, bölgenin...

Google Haberlere Abone ol
Muradiye Mahallesi’nin yolları yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi’ndeki eskiyen kilitli parke taşlarını sökerek, yerine yüzeyi granit bazalt kaplı kemer taşı ve bordür tretuvar ile kaplıyor.

Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde deforme olan yolları, bölgenin tarihi dokusuna uygun şekilde yeniliyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Muradiye Mahallesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalardaki son durum hakkında bilgi alan Başkan Dündar, bu çalışmalar ile bölgenin tarihi dokusunu ortaya çıkartıyor ve bölgenin değer kazanmasını sağlıyoruz” dedi.

Başkan Dündar, bölgede yürüttükleri çalışmalar kapsamında Beşikçiler Caddesi’ni yenilediklerini ve 2. Murad Caddesi’nde çalışma başlattıklarını belirterek, “Bölgenin tarihi dokusuna uygun şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında, caddelerdeki mevcut olan eskimiş kilitli parke taşlarını kaldırarak, yerine yüzeyi granit bazalt kaplı kemer taşı ve bordür tretuvar döşüyoruz. Tarihi bir bölge olduğu için Muradiye Mahallemiz turizm açısından da önem taşıyor. Yabancı misafirlerimiz yenilenen yollar sayesinde bu bölgeyi daha rahat dolaşabilecekler. Bölgenin diğer ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda bölgede kırılan ve kullanılmaz hale gelen çeşmeyi yenileyeceğiz. Ayrıca mahallemizdeki Bahri Baba Camii’nin bahçesinin zemin kaplaması için de çalışma başlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar