Erdemli, ilk kez aqua parka kavuşacak

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Alata Mahallesi’nde inşaatına başlanan aqua park projesinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Bu proje, Erdemli’de bir ilk olma özelliğine sahip. Erdemli ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor”...

Google Haberlere Abone ol
Erdemli, ilk kez aqua parka kavuşacak

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Alata Mahallesi’nde inşaatına başlanan aqua park projesinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Bu proje, Erdemli’de bir ilk olma özelliğine sahip. Erdemli ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor” dedi.

Başkan Tollu, gazeteciler ve belediye yöneticileriyle birlikte ilçede yapımı devam eden aqua park inşaatında incelemelerde bulundu. Tollu, burada yaptığı açıklamada, geçen yıl Erdemli’nin alt yapısına çok ciddi yatırımlar yaptıklarını dile getirerek, 30 ayrı noktada milyonlarca liralık yatırım ve projeler gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Tollu, “Kamu kaynaklarını rantabl kullanan bizim ölçeğimizde bir belediyeye rastlamanız mümkün değil. Bir yılda 100 milyon TL’ye yakın bir yatırım yapmak her belediyenin karı değil. Alata Mahallesi’nde inşaatına başlanılan aqua park projesinde çalışmaların sürdüğüne şahitlik ediyoruz. Bunlar çok ciddi yatırımlar. İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran her alanda vatandaşımızın hak ettiği hizmetleri onlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beldeler ve köylere de çok önemli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tollu, aqua parkla ilgili de şu bilgileri verdi: “İnşaatı devam eden aqua park içerisinde kafeterya, sosyal tesis, çocuk havuzu, kay kay ve yetişkin havuzunu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bu proje vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet verecektir. Çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız için yüzme kursları düzenleyebileceğimiz bir tesise sahip olacağız. Denize alternatif olarak hizmete girecek bu proje, Erdemli’de bir ilk olma özelliğine sahip. Erdemli ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor. Erdemli’de yaşayan vatandaşlarımıza armağan olsun.”

Yorumlar