Köseköylü gençler Başkan Üzülmez’e projelerini sundular

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve Köseköy’lü gençleri makamında kabul etti.Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, “Büyükşehir Belediyesi tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Köseköylü gençler Başkan Üzülmez’e projelerini sundular

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve Köseköy’lü gençleri makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, “Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan Köseköy Stadı’nın yerine başka bir şey yapılacağı konuşuldu. Bu doğru değildir. Köseköy Stadı yerinde durmaya devam edecektir. Sonrasında doğal ve suni çim tartışması yaşandı. Kartepe’de doğal çimin birkaç sahada olmasını istiyorum. Kartepe’de belediye başkanı ve ekibi vatandaşın istediğini değil de kendi bildiğini yapıyor gibi bir algı oluşturulmak istenmektedir. Kartepe’de bulduğumuz her yerde spor tesisi yapmaya çalışıyoruz. Gençler nasıl istiyorsa ona göre yapılmaktadır. Bunun içinde anketler yapılmaktadır. Ülkemizin geleceği için çalışıyoruz” dedi.

“Kartepe’li hemşehrilerimizin istemediğini yapmak gibi bir gayret içerisinde olmadık” diyen Başkan Üzülmez “Benim Fikrim Var diyen herkesi bekliyoruz. Ben fikirlere açık bir insanım. Herkese kapımız açıktır. Bizler Kartepe’ye odaklanıyoruz. Gençlerimiz tarafından hazırlanan proje bizleri memnun etmiştir. Hazırlanan proje üzerinde gereken çalışma yapıldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğiz. Benim amacım ilçemize eser bırakmaktır” açıklamasında bulundu.

“Suadiye’de mahalle konağı yapmak için yer satın aldık” diyen Başkan Üzülmez, “Cami yapmak için yer satın aldık. Sizlerin getirdiği proje çok anlamlı bir projedir. Büyükşehir Belediyemiz ile bunu değerlendirip, sonuçlandırabiliriz. Köseköy kent merkezi bu proje ile daha güzel olacak. Köseköy Belediye Garajı’nı, Suadiye’de mezarlık alanının yanına bütün garajları taşıyacağız. Köseköy Belediye Garajı alanı meydan olarak hazırlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar