Yeni Sağlık Müdürü Öztop’tan Başkan Yağcı’ya ziyaret

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Dr. Burak Öztop, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Burak Öztop’a teşekkür etti. Sağlık...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Sağlık Müdürü Öztop’tan Başkan Yağcı’ya ziyaret

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Dr. Burak Öztop, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Burak Öztop’a teşekkür etti. Sağlık İl Müdürü Öztop’a görevinde başarılar dileyen Başkan Yağcı, “ Yeni Sağlık İl Müdürümüz Dr. Burak Öztop Bey ziyaretimize geldiler. Daha önce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevinde olan Dr. Burak Öztop Bey’in Sağlık İl Müdürü olarak, sağlık sisteminin daha iyi işleyeceğine olan inancımız tamdır. Sağlık, hepimizin vazgeçemeyeceği ve doğasında istediği bir olay. Bununla beraber sağlık tesislerine, kurumlara ihtiyacımız olduğunda da o tesislerin en verimli şekilde hizmet vermesi hepimizin ortak temennisi. Tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarını verdikleri hizmetler sebebiyle canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni seçildiği görevlerinde başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar