Demir: "Derdimiz gençleri sağlıklı, sosyal bireyler haline getirmek"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Derdimiz gençleri sağlıklı, sosyal bireyler haline getirmek” dedi.Gençlik Merkezleri faaliyetlerinin okullarda tanıtılması, öğrencilerin bilgilendirme ve yönlendirilmelerinin yapılması...

Google Haberlere Abone ol
Demir: "Derdimiz gençleri sağlıklı, sosyal bireyler haline getirmek"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Derdimiz gençleri sağlıklı, sosyal bireyler haline getirmek” dedi.

Gençlik Merkezleri faaliyetlerinin okullarda tanıtılması, öğrencilerin bilgilendirme ve yönlendirilmelerinin yapılması ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar ile Gençlik Merkezleri arasında koordinasyonunu sağlamak amacıyla ortaokul ve liselerden belirlenen "okul temsilcisi" gençler ve sorumlu öğretmenler Osmaniye Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in de katıldığı toplantıda Gençlik Merkezleri Faaliyetlerinin ve Gençlik Kamplarının tanıtımları yapıldı. Demir “Derdimiz gençleri sağlıklı, sosyal bireyler haline getirmek. Bu amaç için spor alanlarımızda, Gençlik Merkezlerimizde antrenörlerimiz ve liderlerimiz ile çalışıyoruz. Gençlerimizi ve ailelerini bekliyoruz. Öğretmenlerimizin bu konuda çok büyük destekleri olacağına inanıyoruz. Tüm bağımlılıklarla, özellikle çağımızda gençlerimiz için önemli bir tehdit olan teknoloji bağımlılığı ile mücadele önceliklerimiz arasındadır. Siz gençler bizim okullarda gönüllü temsilcilerimiz olacaksınız. Katılım, destek ve ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Her ay periyodik olarak yapılacak toplantılarda Gençlik Merkezlerinin faaliyet planlamaları yapılacak, okullar ve gençlerden gelen talepler değerlendirilecek. Osmaniye’de gençlik faaliyetlerini destekleyici yol haritası belirlenecek.

Yorumlar