Erzurum AK Parti’de görev yapan partililer kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne uzun yıllar hizmet veren eski İl, İlçe, Teşkilat ile Belediye Başkanlarına verdiği sabah kahvaltısında bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Öz,...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum AK Parti’de görev yapan partililer kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne uzun yıllar hizmet veren eski İl, İlçe, Teşkilat ile Belediye Başkanlarına verdiği sabah kahvaltısında bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Öz, “Bizim maziye, geçmişe sırtımızı dönmeye lüksümüz yok” dedi.

İl Başkanı Mehmet Emin Öz Başkanlığı’nda gerçekleşen istişare toplantısına bir dönem hizmet etmiş Belediye Başkanları, İlçe ve Teşkilat Başkanları, İl Başkanları Hüseyin Tanfer ile Fatih Yeşilyurt katıldı.

Açılış konuşmasında, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisini 16 yıla aşkın süredir halkın gücü ile iktidara taşıdığını ve bu gücü ile birlik, beraberlik içinde götürülmesine destek verilmesi gerektiğini ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yaptığı konuşmada: “Sevgili dava arkadaşlarım öncelikle AK Partimize gönül veren, hizmet etmiş olan değerli arkadaşlarımızla bundan böyle birliktelik toplantılarımızı rutin hale getirmeyi düşünüyorum. Partimize önemli hizmetlerde bulunan kardeşlerimize bugün huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Adalet ve Kalkınma Partimiz, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile önemli zihin değişikliği yaparak 16 yıldır halktan aldığı güçle hizmet davasını sürdürmeyi devam ettirmektedir. Bizim maziye, geçmişe sırtımızı dönme lüksümüz yok. Her zamanda istişareye açık olacağız. AK Parti her şeye rağmen Türkiye’nin en önemli parti kimliğini taşıyor. AK Parti’nin inanılmaz zihin değişikliğini yaptığını anlatacağız. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde halkla beraber olarak seçimlerden zaferle çıktı. Bu nedenle Adalet ve Kalkınma Partisine hizmet etmiş olarak sizler şemsiyenin en önemli başarı ayağısınız. 16 yıllık iktidarlığı döneminde AK Partimizin karnesi başarılı icraatlara doludur.

Biz kendimize inanmaz ve güvenmezsek milletimizin itibarını sağlayamayız. Hedeflerimizin çıtasını sürekli yükseltmemiz gerekiyor. Milletle zıtlaşma olmaz. Biz siyasi varlığımızı ve hayatımızı milletimizin bize olan itimadına borçluyuz. Milletle zıtlaşma olmaz. Yıllardır partimize çok önemli hizmetler vermiş arkadaşlarımızın bazılarıyla farklı platformlarda çalışmaya ihtiyacımız var. Hele hele asla milletle kavga olmaz. Biz siyasi hayatımızı milletimizin bize olan desteğine borçluyuz. Yaşadığımız hain FETÖ darbesinde Milletimizin 15 Temmuz’da desteği olmasaydı biz bugün yoktuk. İhtiraslarımızı bir kenara bırakarak bir olmamız, güçlü olmamız lazım. AK Parti’nin davası, binlerce yıllık geçmişe sahip. AK Parti, dünyayı güneş gibi aydınlatan yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına, hizmetkârlığına talip bir partidir. AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için gece gündüz çalışan bir partidir. Katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda bir dönem görev yapan Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Teşkilat Başkanları görüşlerini belirttikten sonra, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar