Hakkarili çocuklar ve gençler "Mobil Gençlik Merkezi" ile eğlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Gençlik Projeleri Destek Programı " kapsamında Hakkari Gençlik Merkezince yürütülen "Hakkari Mobil Gençlik Merkezi" projesi öncesi çocuklar ve gençler bir araya geldi.Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde...

Google Haberlere Abone ol
Hakkarili çocuklar ve gençler "Mobil Gençlik Merkezi" ile eğlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Gençlik Projeleri Destek Programı " kapsamında Hakkari Gençlik Merkezince yürütülen "Hakkari Mobil Gençlik Merkezi" projesi öncesi çocuklar ve gençler bir araya geldi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde daha sonra Hakkari merkez Durankaya beldesi ve Üzümcü köyündeki çocuklar ve gençler "Hakkari Mobil Genclik Merkezi" projesi kapsamında bir araya gelerek doyasıya eğlendiler. Yetkililer, ”Hakkari Gençlik Merkezi gönüllü gençler ile merkezde yürütülen faaliyetlerin Hakkari’nin en ücra yerlerde herhangi bir imkanı olmayan yada çeşitli sosyal ve sportif etkinliklerden yoksun çocuk ve gençlere ulaşabilmektir. Proje kapsamında çocuklar bahçe satrancı, mini golf, badminton, langırt, dart, okçuluk, uçurtma uçurma, çuval yarışları, badminton, tenis, matrak mangala gibi etkinliklerden faydalandı. Okul bahçelerinde ve etkinlik alanlarında hayatlarında ilk defa karşılaştıkları spor malzemelerini gören çocuklar gençlik merkezinin gönüllüleriyle aktivitelerden faydalanarak çok keyifli anlar yaşadı. Proje hedefinde 10 bin çocuğa ulaşmak ve mutluluklarına ortak olmak için her hafta iki farklı bölgeye yol alacaklar” denildi.

Yorumlar