Evkur Yeni Malatyaspor’da Erol Bulut takımından memnun

Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor’da geçen hafta kaybedilen M.Başekşehir maçının üzüntüsü sürerken, Teknik Direktör Erol Bulut takımına sahip çıkarak, “Eksiklerimiz var ama takımımın gelişiminden memnunum. İlerleyen günlerde...

Google Haberlere Abone ol
Evkur Yeni Malatyaspor’da Erol Bulut takımından memnun

Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor’da geçen hafta kaybedilen M.Başekşehir maçının üzüntüsü sürerken, Teknik Direktör Erol Bulut takımına sahip çıkarak, “Eksiklerimiz var ama takımımın gelişiminden memnunum. İlerleyen günlerde daha da iyi olacağız” dedi. Malatyaspor’un başına geçtikten sonra takıma kritik puanlar kazandıran genç teknik adam, geçen hafta oynadıkları M.Başakşehir karşısında iyi bir görüntü sergilediklerini ifade etti. Takım olarak iyi yolda olduklarını belirten Bulut, “Başakşehir maçında gerektiği gibi oynadığımızı söyleyebilirim. Ancak özellikle skora katkı yapması gereken oyuncuların son vuruşlarının golle sonuçlanmaması maçın sonucunun aleyhimize olmasına neden oldu. Başakşehir takımı bu ligin kaliteli ekiplerinden. Özellikle ikinci yarıda ürettiğimiz pozisyonlar onlar adına alışık olmadıkları bir tabloydu. Bu anlamda takımımın üretkenliği beni memnun etti. Eksilerimiz var ama takımımın gelişiminden memnunum” dedi.

“Azubuike’nin arada takıma tekrar dönmesini bekliyoruz”

Bulut, milli arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini de ifade ederek şunları söyledi: “Perşembe günü Malatya’da çalışmalarımıza başlayacağız. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Tabi özellikle sakat oyuncularımızın aramıza dönmesi bakımından da bu ara iyi oldu diye düşünüyorum. Biliyorsunuz Azubuike, Rahman, Eren ve Aytaç uzun süredir aramızda yok. Belki diğer oyuncuların iyileşmesi biraz daha sürer ama Azubuike’nin arada takıma tekrar dönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar