AŞOB başkan adayı Aşık ’’Sorunların çözümü için talibiz’’

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Tayfun Aşık, sorunların çözümü için aday olduğunu söyledi.Ardahan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı için adaylığını açıklayan 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar...

Google Haberlere Abone ol
AŞOB başkan adayı Aşık ’’Sorunların çözümü için talibiz’’

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Tayfun Aşık, sorunların çözümü için aday olduğunu söyledi.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı için adaylığını açıklayan 4 Nolu Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif başkanı Tayfun Aşık, Şoförlüğün kutsal bir meslek olması yanında emeğin ve alın terinin de adı olduğuna vurgu yaptı. Aşık, şoförlüğe yıllarını veren birisi olarak, meslektaşlarının sıkıntılarını en iyi bilenlerden birisi olduğunu söyledi.

Ardahan’daki şoför esnafının ciddi anlamda değişimden yana tavır alması ve sorunlarının çözümü noktasında mevcut oda yönetiminin yetersiz kalması nedeniyle demokratik hakkını kullanarak bu yarışta var olmaya karar verdiğini kaydeden Aşık, ’’Hepinizin bildiği gibi STK’ları yöneten insanlar koltuğa yapıştıkları sürece asla başarıya ulaşamamışlardır. Demir yorgunluğu gibi, insanlarda da makam yorgunluğu ve meslek körlüğü gerçeğine göre hareket edilmelidir. Uzun süre bir makamda kalan insanların hem heyecanı tükenir, hem de bulunduğu kurumla ilgili yeni şeyler üretecek vizyonu kalmaz.’’ dedi.

AŞOB Başkan adayı Aşık, seçildikleri takdirde ekip ruhu ile mücadele edeceklerini söyleyerek, ’’İster taksici, ister minibüsçü, ister kamyoncu ve isterse servisçi olsun, hiçbir şoför arkadaşımızın sorunu kulak arkası yapılmayacak. Sorun neyse, nerede çözülmesi gerekiyorsa o arkadaşımızla birlikte kimin makamına gitmemiz gerekiyorsa gidip o sorunu çözeceğimizi söylüyorum. Biz demokrasiden yanayız burada yapılacak olan seçimlerde demokrasinin, Şoför Esnafımızın ve Ardahan’ımızın kazanacağına olan inancımız tamdır. İnanıyorum ki; siz değerli şoför esnafımız ile birlikte istişareler yaparak, sorunlarımıza çözüm üretmek için çalışacağız. Ben bu değişimi genç, dinamik, saygılı, çalışkan bir ekiple gerçekleştirmek için adayım. Bende siz değerli şoför kardeşlerim gibi içinizden bir esnafım, benim buradaki esas amacım şoförlere hizmet etmek, onların çalışma şartlarını iyileştirecek projelere imza atmaktır.’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar