Altıeylül Belediyesi engelleri ortadan kaldırdı

Altıeylül Belediyesi ve Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sıvatpınar ve Halalca kırsal mahallesinde evden çıkmakta güçlük çeken iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.Sıvatpınar Muhtarı Yusuf Gezgin’in Altıeylül Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Altıeylül Belediyesi engelleri ortadan kaldırdı

Altıeylül Belediyesi ve Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sıvatpınar ve Halalca kırsal mahallesinde evden çıkmakta güçlük çeken iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.

Sıvatpınar Muhtarı Yusuf Gezgin’in Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na müracaatı ile yaşlı Safiye Çilesiz tekerlekli sandalye sahibi oldu. Sıvatpınar Mahallesi’ne giden Başkan Kafaoğlu burada ihtiyaç sahibi Safiye Çilesiz’i evinde ziyaret etti. Hasta yatağından kalkamayan ve ayakta durmakta güçlük çeken Çilesiz’e tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Safiye Çilesiz’i kendisini mutlu eden Başkan Kafaoğlu’na duygularını aktararak, “15 seneden beri bende kemik erimesi hastalığı var. Bacaklarımın üzerine basamıyorum. Allah milletimizden, devletimizden ve başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanım bana bu arabayı verdi, ziyaretime geldi ya teşekkür ediyorum. Sağolsun, var olsun. Kendisine hep dua ediyorum” dedi.

Başkan Kafaoğlu Sıvatpınar’ın ardından Halalca Mahallesi’ne giderek burada şeker hastası olan ve tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan Hikmet Aydın’ı ziyaret etti ve sandalyesini takdim etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Hikmet Aydın “Şükürler olsun. Başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

İhtiyaç sahibi Hikmet Aydın’a sandalyeyi teslim eden Başkan Zekai Kafaoğlu, “İlçemizin 175 bin nüfusu var. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın doğumdan ölüme kadar tüm sorumluluğu bizde. Vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. İki teyzemizin ihtiyaç sahibi olduğunu öğrendik ve kendilerini ziyaret ederek tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdik. Safiye teyzemizin ve Hikmet teyzemizin hayır dualarını aldık. Her sağlam fert engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar