Nazilli’de şehitler için lokma hayrı yapıldı

Nazilli Belediyesi, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terörist grupla çıkan çatışma sonucu şehit olan güvenlik görevlileri için mevlit okutulup, lokma hayrı yaptı.Nazilli Belediye meydanında Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde çıkan çatışma...

Google Haberlere Abone ol
Nazilli’de şehitler için lokma hayrı yapıldı

Nazilli Belediyesi, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terörist grupla çıkan çatışma sonucu şehit olan güvenlik görevlileri için mevlit okutulup, lokma hayrı yaptı.

Nazilli Belediye meydanında Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan Sözleşmeli er Sercan Kara (Isparta), Sözleşmeli er Emre Karaaslan (Bursa), Sözleşmeli er Ömer Küçük (Hatay), Sözleşmeli er Tayfun Kavun (Kırşehir), Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak (Zonguldak), Piyade Er Erhan Karaca (Samsun), Korucu Osman Yeşil ve Korucu Alaattin Tekin için mevlit okunup lokma hayrı yapıldı. Nazilli Belediyesi tarafından yapılan lokma hayrında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık kendi elleri ile vatandaşa lokma dağıtıp şehitler için dua etti.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan güvenlik ve korucular için Cenab-ı Allah’tan rahmetlerini niyaz eden Başkan Alıcık, “Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde ülkemize sızmaya çalışan terörist grupla çıkan çatışma sonucu şehit olan yiğitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetini niyaz eder, kederli ailelerine başsağlığı dilerim. Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun. Mekanları cennet olsun” dedi.

Yorumlar