Milletvekili Kurt Sungurlu’da incelemelerde bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu’ya geldi.İlk olarak geçirdiği rahatsızlık sonucu Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjio olan ve evinde istirahat...

Google Haberlere Abone ol
Milletvekili Kurt Sungurlu’da incelemelerde bulundu

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu’ya geldi.

İlk olarak geçirdiği rahatsızlık sonucu Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjio olan ve evinde istirahat eden AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan’ı ziyaret eden Kurt, Özkan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra beraberinde Özkan ve partililerle beraber İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit’ten bilgi alan Kurt, daha sonra Dr. Sedat-Dr. Melahat Baran Ortaokulu’nu ziyaret ederek Z-Kütüphanenin açılışını yaptı. Kütüphane açılışına İlçe Kaymakamı Mitat Gözen’de katıldı. Açılış sonrası kütüphaneyi gezen Kurt, Okul Müdürü Metin Safel’den bilgi aldı.

Kütüphane açılışından sonra Belediye Toplu Konutları’na yapılan sentetik çim sahayı gezen Milletvekili Kurt, Kaymakam Mitat Gözen ile birlikte ilk vuruşu yaptı. Firma yetkililerden stadyum hakkında bilgi alan Kurt, daha sonra Çorum’a gitmek üzere Sungurlu’dan ayrıldı.

Yorumlar