TRT'den ayrılan Erhan Çelik'ten ilk açıklama: Hesaplaşacağız!

TRT'den bu akşam sürpriz bir şekilde ayrılan sunucu Erhan Çelik, artık kurumla bağlantısı olmadığı için kendisine karşı şu ana kadar kara propaganda yapanlarla hesaplaşacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
TRT'den ayrılan Erhan Çelik'ten ilk açıklama: Hesaplaşacağız!

Sonhaberler | Haber Merkezi 

TRT Ana Haber'e tartışmalı bir şekilde geldikten bir yıl sonra bu akşam sürpriz bir şekilde ayrılan Erhan Çelik, ayrılışının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, artık TRT ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını belirterek kendisine karşı şu ana kadar yürütülen kampanyaların sorumlularıyla yargı önünde hesaplaşacağını söyledi. 

TRT camiasına teşekkür eden Erhan Çelik, ayrılışıyla ilgili olarak "Buna kan değişimi olarak da bakabilirsiniz" diye konuştu. TRT 1 Ana Haber'de veda ettiğini açıklayan Çelik, "Başta Genel Müdür İbrahim Eren olmak üzere TRT camiasına teşekkür ediyorum. Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah" ifadelerini kullandı.

Çelik, TRT'deki görevinden ayrılmasının hemen ardından sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak son günlerde hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Çelik, Gülben Ergen'den ayrılmasının ardından çıkan bazı haberlerle ilgili yargı yoluna başvuracağını söyledi.
İşte Erhan Çelik'in istifasının ardından sosyal medyadan yaptığı o açıklama:

Yorumlar