TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu!

TRT 1 Gündüz Kuşağı ekranında 8 Mart Çarşamba günü Ece Erken’in sunduğu “İyi Fikir”, evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan “Bir Yastıkta Kocayalım”, anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan ‘Ana Kuzusu’ ve günlük dizi ‘Adını Sen Koy’ izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu!

Sonhaberler | Haber Merkezi

8 Mart 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan ‘İyi Fikir’ programında, Avukat Afet Gülen Büberci, hukuksal konularda merak edilen soruları cevaplayacak. Eğitici -Yazar Alişan Kapaklıkaya, aile ilişkilerinden bahsedecek. Kadın Girişimciler, Züleyha Bulut, Ayşe Dalyancı ve Azize Ay, Dünya Kadınlar Gününde Hikayeleri ile programa renk katacaklar. Ayrıca Arzu Kelpeten imaj değişikliği ile baştan yaratılacak. Ayşem Eker de yemekleri ile programa tat katacak. İyi Fikir 8 Mart Çarşamba günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan’ın sunduğu ‘İyi Fikir’ hafta içi her gün saat 09.30’da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım’da!
8 Mart 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan ‘Bir Yastıkta Kocayalım’ programında, Yasemin’in arkadaşı Aynur’un verdiği tavsiyeler köklü ailesinin sonu mu olacak? Fatih’in ailesinin köklü çiftine müdahalesine kim dur diyecek? Günün sonunda, Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı, Fatih’in anne babasını da seansa çağırır ve bu sorunlar konuşulur. Yasemin sırrını Zafer Hoca ile paylaşacak ama eşine açıklayamayacaktır.

Hafta içi her gün saat 13.00’de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan “Bir Yastıkta Kocayalım” Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı’nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Ana Kuzusu’nda Yarışma Heyecanı Devam Ediyor!
Ana Kuzusu’nun 8 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanacak bölümünde Buket Uçar, Buket Uçar, doğal temizlik ürünleri kullanarak mangal temizliği yapacak. Meltem Karadağı, el işi görevinde eski malzemelerden mumluk yapmaya çalışacak. Esra Eskici, mutfak görevinde tiramisu yapacak. Zeynep Kızıltan ise püf noktası görevinde çekmiş giysiyi yeniden açmaya çalışacak.

Yeliz Güler’in sunuculuğunu üstlendiği ‘Ana Kuzusu’ hafta içi her gün 14.50’den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu’nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

‘Adını Sen Koy’ Dizisi’nin 123. Bölümünde Neler Olacak?
‘Adını Sen Koy’ 8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 17.00’de 123. bölümü ile ekrana gelecek. Zehra, babasıyla Yasemin hakkında konuşmak için atölyeye gitmiştir. Dışardayken duyduğu silah sesiyle koşarak içeri girer. Fikret’in adamları Koray’ı vurmuştur. Hep birlikte Koray’ı hastaneye götürürler, Koray ameliyata alınır. Polis, olayı kimin yaptığını öğrenince Fikret oğlunun yanına gidemez. Koray’ın başında kendisinin değil de Salim’in olması onu daha da öfkelendirir. Zehra’nın gittiğini fark eden Ömer de mahalleye gelmiş, atölyede ki karmaşaya tanık olmuştur. Birinin vurulduğunu duyunca Zehra mı duygusuyla hastaneye gider. Koray yoğun bakımdadır, Hep birlikte eve döneceklerdir. Zehra taksi çağırmak için dışarı çıktığında Ömer’le görür. Ondan habersiz çıktığı için telaşlanır. Ömer de Zehra’yı görmüş, ona doğru yürürken Salim ve Yasemin de çıkar. Zehra ailesi ve Ömer’in arasında kalmıştır.

Yorumlar