Sözcü gazetesinden iktidara 'tam not'

Yaptığı hakaret ve ağır eleştiri haberleriyle sık sık tepki çeken Sözcü gazetesi ilk kez hükümetin icraatlarından birine tam not verdi. Gazete, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu Ankara'dan İstanbul'a kadar etten duvar örerek koruyan hükümet için, "Tam not aldı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sözcü gazetesinden iktidara 'tam not'

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Hükümet karşıtı haberleri ve ağır hakaret dolu içerikleriyle sık sık tepki çeken gazetelerden Sözcü gazetesi, ilk kez hükümetle ilgili olumlu bir haber yaptı. Gazete, CHP tarafından 15 Haziran'da Ankara'da başlatılan ve dün de İstanbul Maltepe Meydanı'nda nihayete erdirilen yürüyüş ve mitingle ilgili hükümetin tavrına "tam not" verdi. 

Son dönemlerde FETÖ tarafından kurulduğu ve yöneticileriyle sahibi hakkında da örgüt üyeliğinden yakalama kararı çıkarılan gazetenin manşetinde yer alan haberde "İktidar ve ana muhalefet tam not aldı" ifadesi kullanıldı. 

İstanbul'da dün düzenlene mitingde 15 bin polis memuru görev almıştı. Emniyet güçleri dün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu miting alanına kadar etten duvar örerek korudu. 

CHP yürüyüşünün Ankara'dan başladığı andan itibaren herkesin müdahale beklediği bir atmosferde hükümet yürüyüşe hiçbir müdahalede bulunmadı tam tersine 25 gün boyunca yürüyüşü büyük bir titizlikle korudu. Yürüyüşe yönelik birçok provokasyon önlendi. DEAŞ tarafından planlanan saldırı son anda önlenid. 

Yorumlar