Söz Dizisinin Başarısının Ortakları

İlk bölümlerinden itibaren Türkiye'yi ekranlara bağlayan, uzun soluklu olmasını dilediğimiz "Söz" dizisi,  Star TV HD canlı izle  içerisinde her pazartesi saat 20:00'de yayınlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Söz Dizisinin Başarısının Ortakları

Başarılı dizinin yapımcılığını Tims & B firması üstlendi ve muhteşem oyuncu performansları ile dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda dikkat çekici isimler yer alıyor.

Söz Dizisinde Rolleri Paylaşan Başrol Oyuncuları Kimdir?

Yavuz Karasu (Tolga Sarıtaş): Tim Komutanı olarak görevli kıdemli üsteğmen takımın komutanıdır. Zeki, karizmatik İdeal bir asker ve lider ruhlu Yavuz saygınlığını kazandığı askerleri ile bir taraftan vatan için çarpışırken diğer tarafta tutkulu bir aşkla mücadele etmektedir.

Bahar Kutlu (Aybüke Pusat): Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu imkânlarave varlığına rağmen oldukça mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince farklılaşmaya başlar, kendi içsel yolculuğuna çıkar. Yaşadıkları ve gördükleri onun insancıl yönünü daha da öne çıkaracaktır.  

Eylem Mercier (Meriç Aral): Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçı olan Eylem'in annesi Türk, babası Fransız’dır. Agresif karakterli Eylem üniversite yıllarında çeşitli muhalif faaliyetlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmış bir geçmişe sahip bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına âşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

Mücahit Serdengeçti (Görkem Sevindik): Ağır Silah Uzmanı, üstçavuş rütbesi taşıyan Keşanlı lakaplı Mücahit, cesur, sabırsız ve deli doludur. Her operasyona en önde atılmaktan korkmaz. Çünkü bütün sülalesi şehit olan Mücahit aslında şehit olup ölmek istemektedir.

Zafer Yaman (Atakan Arslan): Tim Komutan Yardımcısı üsteğmen Zafer nam-ı diğer "geveze" takımın en çalışkanıdır. Disiplinin esas olduğu bir aileden gelmiş olan Zafer tam bir spor delisidir. Sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar, kendi halinde, ağır bir karakterdir.

Söz Dizisinin Konusu Nedir?

Star TV canlı izle platformundan rahatlıkla izleyebileceğiniz Söz dizisi tahmin edildiği gibi terörle mücadele konularını ele alıyor. Terör örgütlerinin ülke üzerinde yarattığı sıkıntıları konu alan Söz dizisi, nişanlısı PKK teröristleri tarafından katledilen Tim Komutanı olarak görevli kıdemli üsteğmen Yavuz ve arkadaşlarının kader birliği içerisindeki yaşantılarını konu alıyor. İntikam ve öfke duyguları içerisindeki Yavuz ekibi ile çeşitli mücadelelerde omuz omuza çarpışır. Sürpriz gelişmelerin beklendiği dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın, senaristliğini ise Ethem Özışık yapıyor.

Söz Çekimleri Nerede Yapılıyor?

Söz dizisi, genel itibariyle Doğu ve Anadolu'da yaşanan terör olaylarını kurgusuna yansıtmaya çalışsa da çekim mekânı olarak, güvenlik endişesi ve devam eden operasyonlar nedeniyle bu bölgeleri seçemedi. Dizinin bölümlerinin bir kısmı İstanbul'daki setten ekranlara gelirken, bazı bölümler Anadolu'nun bazı kentlerinde çekiliyor.

Prime time'da yayınlanan dizi için elbette artık TV başında beklemek zorunda değilsiniz. Söz dizisine anında Canlitv.site adresinden ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz her yerde istediğiniz dizi veya programları HD kalitesinde ve kesintisiz seyredebileceğiniz Canlı TV için internet bağlantınızın olması yeterlidir.

Kaynak: http://www.canlitv.site

Yorumlar

tolga ben sizi çok beyendi