Kolaysa Sen Yap’ da heyecan dorukta!

Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve ünlü sunucu Kadir Çöpdemir’in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı ‘Kolaysa Sen Yap’, 11 Şubat Cumartesi günü üçüncü bölümü ve 12 Şubat Pazar günü dördüncü bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Kolaysa Sen Yap’ da heyecan dorukta!

Sonhaberler | Haber Merkezi

TRT1’in sevilen programı ‘Kolaysa Sen Yap’ Cumartesi ve Pazar günü saat 17.55’de yeni bölümleri ile TRT1 Ekranında olacak.

Cumartesi ve Pazar günleri ana haber öncesi yayınlanan ‘Kolaysa Sen Yap’ da dikkat ve beceri gerektiren oyunlar oynanırken aynı zamanda yarışmacıların sorulan soruları cevaplanması isteniyor.

Üçüncü Bölümde Neler Olacak?

Kolaysa Sen Yap’ın 11 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak üçüncü bölümünde, “Fırtına ve Kanarya” ekipleri, Mekanizmalı Langırt, Döndür Başımı, Koşu Bandından Uçma yarışmalarıyla kıyasıya mücadele edecekler 3 etap sonunda en fazla puanı almış olan ekip final oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

Dördüncü Bölümde Neler Olacak?

Kolaysa Sen Yap’ın dördüncü bölümü 12 Şubat Pazar günü yayınlanacak. “Mestare ve Yedibela” ekiplerinin kıyasıya rekabetinin ekrana geleceği 4. bölümde yarışmacı ekipleri, Lokum Yeme, Döndür Başımı, Tık Tık Düşme oyunları sonunda en fazla puanı almış olan ekip final oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

Aşırı dozda eğlence, heyecan ve aktivite içeren ‘Kolaysa Sen Yap’, 7’den 70’e bütün aileyi güldüren ve uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir’in sunumu ile çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yapımcılığı Fiyaka Film Prodüksiyon tarafından yapılan yarışmanın format tasarımı Mustafa H. Öztürk'e ait olurken başvurular www.kolaysasenyap.tv adresinden yapılabiliyor.

Yorumlar