Gazete Manşetleri - 22 Nisan 2018 Pazar

Türkiye'de 22 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetleri. Pazar günü gazete manşetleri hafta içine göre biraz daha özel haberlerle doluydu. Gazete manşetleri hafta sonunda siyasetten ziyade sosyal hayatla ilgili konuları öne çıkardı. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün Gazete Manşetleri: 

Google Haberlere Abone ol
Gazete Manşetleri - 22 Nisan 2018 Pazar

Sonhaberler.com | Haber Merkezi 

Gazete manşetleri hafta sonunda siyasetten ziyade sosyal hayatla ilgili konuları öne çıkardı. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. 

Akşam gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gece NTV ekranlarında yaptığı konuşmayı manşetine "Kılıçdaroğlu da bu yarışa girsin" başlığıyla taşıdı. Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine Kılıçdaroğlu'nun da katılması çağrısında bulunmuştu.

Birgün gazetesi, "100 bin imza korkusu" başlığıy çıktığı bugünkü sayısında AK Parit ve MHP'nin önergesiyle seçim kanunda yapılan düzenlemeler manşete taşınmış. Ancak kimin korktuğu, korkunun neden ve nasıl kaynaklandığı ise haberin detayında yer almıyor. 

Cumhuriyet gazetesi, "Gizli zirve" manşetiyle çıktı. Gazete manşet haberinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önümüzdeki hafta yapılması planlanan görüşmesini gizlice Cumartesi günü gerçekleştirdiğini yazdı.

Habertürk gazetesi, "1,5 milyonluk hedef kitle" manşetiyle çıktığı bugünkü manşetinde partilerin ilk kez bu yıl sandığa gidecek seçmeni kapma yarışına hazırlandığını yazdı. 

Hürriyet gazetesi, "Hayata servis" manşetiyle çıktığı bugün, Şırnak'ta atanamayan öğretmen Hüseyin Buğa'nın hayat mücadelesini öne çıkardı. Buğa'nın atanamamasına rağmen hayata küsmediğini, Şırnak'ta bir tesis kulübü kurduğu, bu vesileyle de birçok çocuğu spora teşvik ettiği haberde yer aldı. 

Milli Gazete, "Yardım parasına satılıyorlar" manşetiyle çıktı. Gazete, partilere yapılan seçim yardımlarıyla şeker fabrikalarının satıldığı miktarı kıyasladı. Gazetenin iddiasına göre şeker fabrikaları ucuza satıldı.

Milliyet gazetesi, "Para kaçıranı affetmeyiz" manşetiyle çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmaya dikkat çekti. Erdoğan, dün yaptığı konuşmada bazı iş adamlarının mal varlıklarını yurt dışına çıkarma girişimlerinde bulunduğunu hatırlatarak uyarılarda bulunmuştu. 

Sabah gazetesi, "Sıra bizde, sandıkta vatan için diyeceğiz" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında Suriye'de şehit düşen askerlerin aileleriyle yaptığı görüşmeleri verdi. Gazete, El Bab'da Afrin'de Cerablus'ta şehit düşen kahramanların aileleriyle konuştuğunu, ailelerin, "Evlatlarımızın emaneti için oyumuz Cumhur İttifakına" dediğini yazdı.

Sözcü gazetesi Cuma günü olduğu gibi bugün de Meral Akşener'i manşetten haberleştirdi. Akşener'in "Korkunuzu belli etmek racona uymaz kardeşim" sözleriyle İyi Parti ve CHP'nin kendi ürettiği sunî gündem üzerinden yapılan propagandanın haberi yapıldı.

Star gazetesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam özel bir televizyon kanalında yaptığı konuşmaları öne çıkardı. Gazete Erdoğan'ın erken seçimi tercih ederken yaptığı fedakarlığı öne çıkaran, "Ülkem için 1,5 yılı feda ettim" ifadelerini manşete taşıdı.

Karar gazetesi, "Kritik karar çarşamba" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında Cumhur İttifakı'na karşı muhalefet partilerinin izleyeceği yolu öne çıkardı. Gazete Akşener ile Kılıçdaroğlu'nun bugün toplanacağını yazmış ancak iki liderin dün toplandığı ortaya çıkmıştı.

Yeni Şafak gazetesi, "O parala çökecekler" manşetiyle çıktı. Gazete haberin spotunda yurt dışına para kaçıranların başlarına gelecek felaketten habersiz olduğunu belirterek şunları yazdı: 15 Temmuz dahil, Türkiye'nin yükselişini durdurmak içni her türlü yöntemi kullanan Batılı ülkeler, şimdi de "Türkiye'de ekonomik güvensizlik var" iddiasıyla iş dünyasını baskı altına alıp sermayeyi kendi ülkelerine çekmeye çalışıyor. ABD ve Avrupa'da, eknomik ümdahale şartlarının doluşmasıyla bu sermayaye el koyma senaryosu hazırlanıyor.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 22 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Pazar günü gazete manşetleri hafta içine göre biraz daha özel haberlerle doluydu. Gazete manşetleri hafta sonunda siyasetten ziyade sosyal hayatla ilgili konuları öne çıkardı. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar