Gazetelerin bugünkü manşetleri (21 Nisan 2018)

Türkiye'de 21 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazeteler hangi manşetlerle çıktı. Hangi gazete hangi manşetle çıktı. Gazete manşetleri hangi konuyu öne çıkardı. Gazetelerin bugünkü manşetlerinde öne çıkan konu ne oldu? Hürriyet, Milliyet, Sabah, Vatan, Sözcü, Yeni Şafak, Habertürk, Yeni Akit, Vatan, Akşam, Cumhuriyet, Birgün gazeteleri bugün hangi manşetlerle çıktı. Gazete manşetleri bugün seçim ittifakları, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden yaşanan olayları öne çıkardı. Gazete manşetleri genel olarak önceki günden gündemde olan konuları ele aldı. Bazı gazeteler ise özel haberlerle çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetelerin bugünkü manşetleri (21 Nisan 2018)

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Akşam gazetesi, "6 bin kripto sınavdan çıktı" manşetiyle TSK içindeki FETÖ'nün kripto yapılanmasına dikkat çekti. Gazete 3 bin kişilik kripto yapının deşifre edilmesinden sonra gündeme gelen kripto yapının son 6 yıldaki sınavlarla sızdığını yazdı. 

Birgün gazetesi, "Milletin yakasından düşüreceğiz bunları" başlığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini manşetine taşıdı. 

Cumhuriyet gazetesi, "İlk tur için ittifak arayışı" başlığıyla muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı ilk turda ittifak arayışında olduğunu yazdı.

Dünya gazetesi, "Müslüman seyahat pazar 220 milyar dolar" manşetiyle çıktı. Gazete haberin spotunda, "Müslüman turistlerin gezdikleri ülkelerde aradığı seyahat kolaylığı, helal, yiyecekler, ibadet yerlerinin çokluğu ve fiyatlar gibi kriterlerin 130 ülkede değerlendirildiği, Mastercard'ın "Müslümanların Seyahat tercihlerini" araştırmasında Türkiye kriterler toplamında 4. sırakadaki yerini ve ulaşım kolaylığı kriterinde liderliğini korudu." diye yazdı. 

Habertürk gazetesi, "Sivil ayak soruşturması" başlığıyla 28 Şubat soruşturmasında savcılığın ikinci bir dalga başlattığını duyurdu. Gazete, savcılığın emineyete 6 alanda 28 Şubat darbesinde rolü olan sivillerin araştırılması talimatını gönderdiğini yazdı. 

Hürriyet gazetesi, "Olaylar kumpas" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylarla ilgili yorumuna yer verdi.

Karar gazetesi, "Ortak aday mesaisi" ile çıktığı bugünkü sayısında, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde ittifak arayışlarına başladığını yazdı.

Milli Gazete, 24 Haziran seçimlerine girecek partilerin hazineden alacakları para miktarına dikkat çekmek için, "Hazineyi buldular" manşetiyle çıktı. Gazetenin haberine göre, AK Parti 139, CHP 71, MHP 33, HDP ise 30 milyon lira hazine yardımı alacak. 

"Manifesto açıklayacağız" manşetiyle çıkan Milliyet gazetesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçime hazırlık konuşmasını haber yaptı. 

Sabah gazetesi, "Derbideki terör organize kumpas" manşetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili sözlerini öne çıkardı. 

Sözcü gazetesi, erken seçim hareketliliğinin yaşandığı CHP'de yaşanan ilginç bir konuyu manşetine taşıdı. "Ya aday ol ya da bırak ben olayım" manşetiyle çıkan gazete, Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na bu şekilde çağrıda bulunduğunu savundu. Gazete, İnce'nin Kılıçdaroğlu'na "Aday olursan senin için şehir şehir dolaşırım ama ikimizden biri aday olmazsa üçüncü parti konumuna geliriz" şeklinde uyarıda bulunduğunu yazdı. 

Star gazetesi, "Kemal Bey'in zor seçimi" manşetiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için aday olup olmama kararsızlığını öne çıkardı.

Türkiye gazetesi, "Yeni dönem 14 bakan" manşetiyle çıktı. Gazete, 24 Haziran seçimleriyle Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını, siyais sistemde köklü değişiklikler yaşanacağını savundu. Gazete, bu kapsamda 21 olan bakanlık sayısının 14'e düşürüleceğini yazdı.

Yeni Şafak gazetesi, "Daha çok endişe duyacaksın ABD" manşetiyle çıktı. Gazete haberin spotunda şunları yazdı: ABD'nin her, endişeliyiz, açıklamasında bir Türkiye düşmanlığı ya da korkusu var. 15 Temmuz'u yaptırdı, sonuç alamayınca, "endişeliyiz" dedi. Casusları yakalanınca "endişeliyiz" dedi. Fırat Kalkanı ve Afrin Operasyonu'ndan "endişe" duyduğunu açıkladı. Seçimlerin erkene alınmasından "endişe" duyan ABD, iki yıldır kendi seçimlerindeki yolsuzlukları çözmeye çalışıyor. Türikye büyüyecek, ABD'nin endişeleri daha da artacak.

Yorumlar