Gazete manşetleri 24 Nisan 2018

Türkiye'de 24 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 24 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı. Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Google Haberlere Abone ol
Gazete manşetleri 24 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Türkiye'de bugün yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 24 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı. Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Akşam gazetesi, "Kandil de 15 vekil istedi" manşetiyle, CHP'nin İyi Parti'ye 15 milletvekili vermesine göndermede bulunarak PKK'nın yapılan skandaldan memnun olduğunu yazdı. 

Birgün gazetesi, "Ulusal egemenliğe çocuklar sahip çıktı" manşetiyle çıkarak 23 Nisan'da TBMM'de çıkan gerginliğe göndermede bulundu.

Cumhuriyet gazetesi, "Gül adı masada hedef sıfır baraj" manşetiyle çıkarak muhalefet partilerinin ittifak arayışında ortak aday olarak Abdullah Gül'ün ismi üzerinde çalıştıklarını yazdı. Gazete, CHP ve SP'nin 'Hayır' blokunu yeniden canlandırarak bu şekilde meclise girmeye hazırlandıklarını belirtti.

Dünya gazetesi, "Borçlanmada farklı hesap" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında bugünkü şartlara göre yapılan bir hesapla dolar yerine euro borçlanmasının 3,7 milayr dolarlık avantaj sağlayacağını belirtti.

Habertürk gazetesi, "Hayat stop" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında 10 günde 3 otostopçu gencin otoyol kazalarında can verdiğini yazdı.

Habertürk gazetesi manşetine Cumurbaşkanı Erdoğan'ın 15 milletvekili transferiyle ilgili kullandığı "Güneş Motel olayından öte" ifadesini de taşıdı.

Hürriyet gazetesi "Kordon kanı adliyelik" başlığıyla bugün özel bir habere yer verdi. Gazete, bir saklama şirketinin bozuldu diyerek kordon kanı gayet sağlıklı ailenin şikayetçi olduğunu, duruma savcılığın el koyduğunu yazdı. Kordon kanı piyasada 35 bin eurodan satılıyor.

Karar gazetesi, "Ortak aday uzlaşması" manşetiyle çıktı. Gazete, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi için başlattığı ortak arayışına yer verdi.

Milli gazete de muhalefet partilerinin ortak arayışlarını manşetine taşıyarak, "Adım adım 24 Haziran" başlığını kullandı.

Milliyet gazetesi, "Geçrek felaket" başlığıyla çıktı. Gazete bu başlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'te yaşanan vekil transferiyle ilgili kullandığı ifadelerinden alıntı yaparak kullandı.

Sabah gazetesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'teki vekil transferine gösterdiği tepkiyi manşetine taşıdı. Gazete, "Güneş Motel'den çok daha vahim" başlığını attı. 

Sözcü gazetesi de muhalefet partilerinin ittifak çalışmalarına yer verdi. Gazete, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı üzerinde değil, milletvekili üzerinden yapacaklarını savundu.

Star gazetesi, manşetini dün TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun neden olduğu tartışmalara ayırdı. Gazete, "Gazi meclist FETÖ tahriki" başlığıyla çıktı.

Vatan gazetesi bugün manşetini iki ayrı habere ayırdı. Haberlerden biri Bitlis'te kutlanan 23 Nisan etkinliği olurken, diğeri  de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'de yaşanan rezalete gösterdiği tepkiydi.

Yeni Şafak gazetesi bugünkü manşetini de dünkü manşetinin devamı niteliğindeki bir haberle sürdürdü. Gazete, dün Kılıçdaroğlu'nun bir kurye aracılığıyla harekete geçirildiğini ileri sürmüştü. Bugünkü manşette ise şöyle denildi: 24 Haziran stratejisini ulaştıran kuryenin FETÖ-ABD ilişkisini kuran Kasım Gülek'in kızı Tayyibe Gülek olduğu belirtiliyor. CHP lideri, Meral Akşener ile önce Gülek'in evinde Cumartesi günü de Avcılar Hilton'da buluştu. İttifak kararı alındı ve 15 CHP'li vekil İyi Parti'ye verildi.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 24 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar